Olgierdos Mam wersję z Plusa i aktualizacje zabezpieczeń z listopada, nic nowego jeszcze nie dotarło. Ma ktos może coś świeżego oprócz Orange?
Gizior89 U Germañców LGik powiadomił, że do końca kwietnia na Velveta wtrafi Andrzejek jedenasty RVC w europie czyli znając poślizgi powinniśmy go dostać w PL na przełomie kwietnia/maja
kamil79123 Ktoś oprócz nowych dymków zauważył coś specjalnie nowego? Jeśli chodzi o aparat, miały być jakieś zmiany; ja natomiast żadnych nie zauważyłem.
lasica W trybie zdjęć nocnych pokazuje czas robienia zdjęcia. 1s jest w 99% przypadków. W zupełnych ciemnościach raz mi 4s pokazało. Szkoda, że nie można samemu tego ustawić.
PWojciechowska Ktoś oprócz nowych dymków zauważył coś specjalnie nowego? Jeśli chodzi o aparat, miały być jakieś zmiany; ja natomiast żadnych nie zauważyłem. Dziś dotarła aktualizacja akcesorium dla dual screen. Wysłane z mojego LM-G900 przy użyciu Tapatalka
Gizior89 LG kończy działalność w sektorze mobilnym!czyli może jeszcze 1-2 aktualizacje dostaniemy i koniec ery "dobrożytniej" ?
arczibald1 Chłopaki nie płaczą. Nie wiem jak Wy, ale ja na V60 jestem pewien Androida 12, mniej więcej za rok.
Maxey Po aktualizacji do Andka 11 pogorszyła mi się jakość rozmów. Wcześniej słyszałem mojego rozmówce bardzo czysto, a teraz dźwięk brzmi jak ze źle dostrojonego radia, szczególnie gdy ktoś mówi głośniej. Muszę skombinować jakieś słuchawki, może głośnik do rozmów akurat szwankuje. Ktoś zauważył podobne objawy?
hondacbr11 To jest nic. Tak mi jak i kilku znajomym po aktualizacji klatkuje powiadomienie krawedziowe. Sam telefon chodzi wyraźnie wolniej. Dodatkowo wchodzenie w link w messengerze powoduje otwarcie sie linku jak zawsze w podprzegladarce i strasznie spada płynność działania telefonu... Ma sa kraWysłane z mojego LM-G900 przy użyciu Tapatalka
PWojciechowska Ja przez pierwsze parę dni miałam kłopot z połączeniem z wifi. Ten sam router, wszystko to samo, a internet nie chciał działać. Przywróciłam ustawienia sieciowe, bo wolałam się wstrzymać z fabrycznymi i po paru dniach "ulezalo się" i zaczęło działać. Wysłane z mojego LM-G900 przy użyciu Tapatalka
Olgierdos Ja żadnych różnic w dzialaniu telefonu nie zaobserwowalem, może na poczatku szybciej schodziła bateria ale teraz jest bardzo dobrze. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Szkoda tylko że LG wycofało się z rynku smartfonów, miałem ich kilka i zawsze byłem bardzo zadowolony. Miło było dzisiaj przeczytać że LG zagwarantowało 3 duże aktualizacje.
PeterD andrzej_ka W domu są dwa velevety, juz myslalem ze jest może problem z pamięcią, ale niestety oba się "krztuszą" i łapią zawiechy :/