Witam serdecznie,
Mam problem z telefonem Samsung galaxy s8, który z początku wydawał się serwisowy, ale może niekoniecznie. Zacznę od początku.
Dwa dni temu telefon włączyłem do ładowania. W momencie zrobił się gorący i zwróciłem uwagę, że co chwilę wibruje. Telefon włączał się w kółko, aż do momentu napisu "Samsung" i na nowo resetował się. Po odłączeniu od zasilania telefon ciągle powtarzał tę czynność. Zresetowałem go i udało się wyłączyć tym razem. Od tamtego momentu telefon leżał w ryży, bo myślałem że może dostała się woda dowewnątrz urządzenia. Aktualnie telefon jest naładowany, nie przegrzewa się. Stwierdziłem, że uruchomię biosa, bo wciąż sam nie chciałsię włączyć tylko jak do tej pory resetował się. Po włączeniu biosa pojawiło się coś dziwnego. bios i cały blue screen pojawił się i po chwilistał się jakby zamazany jakby się zaciął. Zresetowałem go na nowo i następnie bios się włączył bez problemu. Wbiosie kliknąłem normalnie odtwórz system urządzenia na nowo. Telefon wciąż się resetował sam. Zacząłem do Was tutaj pisać i widzę, że na 15 razy, 3 raz się uruchomił do Menu, tylko po chwili znowu się restartuje na nowo. Wygląda to tak jak mówiłem, gdy telefon ma więcej procesów do przetworzenia sprawia wrażenie niestabilnego. Jak już się dostanie do Menu i nawet odblokuje telefon, to ikony w menu nie zdążą się pojawić i znowu reset.Telefon jakby się zawiesza i ciągleresetuje.
Bardzo proszę o opinie doświadczonych forumowiczów, co to mogło się stać? Czy to bateria robi zwarcie i jest do wymiany? Czy software jest do reinstalacji? A może jak w biosie dam powrót do ustawień fabrycznych to telefon wróci do normy?
Bardzo proszę o pomoc i podpowiedź co z tym faktem zrobić 🙂