Gozdzik13 Siema. Czy ktoś z Was wie czy da się uruchomić wifi calling w pixelu? Nie widzę opcji dodania w połączeniach a miałem to w poprzednim telefonie. Bardzo pomocne było zwłaszcza że mam słaby zasięg GSM w domu.. ktoś coś?
slupek Jestem w Orange Flex i u żony na Samsung A5 2017 działa a u mnie na Pixelu nie.Wysłane z mojego Pixel 5 przy użyciu Tapatalka
dzidexx slupek Jestem w Orange Jeśli Pixel 5 jest wśród kompatybilnych urządzeń (sprawdź na stronie Orange) - skontaktuj się z BOK.
slupek Na liście nie ma żadnego telefonu Google. Już tu o tym dyskutowaliśmy pisząc o 5G.To ta sama sytuacja, brak certyfikacji.Mnie akurat nie zależy, dałem tylko informację, że jak dana sieć to umożliwia, to niestety jeszcze nie wszystko.Wysłane z mojego Pixel 5 przy użyciu Tapatalka
dzidexx Mam Orange free na kartę, OnePlus Nord VoLte i WiFi calling działa - dzięki pewnej aplikacji wymagajacej root'a (tylko dla OP). Następnym razem sugeruję przemyśleć zakup smartfona. @up @uup
Gozdzik13 dzidexx Mam Orange free na kartę, OnePlus Nord VoLte i WiFi calling działa - dzięki pewnej aplikacji wymagajacej root'a (tylko dla OP). Następnym razem sugeruję przemyśleć zakup smartfona. @up @uup A czy jesteś w stanie mi napisać ewentualnie na priv jak to zrobić? Bardzo chcę zostać przy pixelu bo nie widzę obecnie innej opcji.
slupek Jak napisałem ja z tym nie mam żadnego problemu. Zakup jak najbardziej przemyślałem i o tym, że bez root nie będzie 5G czy wi-fi calling sprawę sobie zdawałem.Pixela kupiłbym jeszcze raz :-)Wysłane z mojego Pixel 5 przy użyciu Tapatalka
piotrzet23 @Gozdzik13 Na pixelu w ten sposób nie uruchomisz. Zaden model do tej pory nie miał ustawień VoLTE/VoWiFi dla naszych sieci komórkowych. Bez tego ani rusz. Wgranie ustawień z innych modeli nie wchodzi w grę. Następnym razem pytaj na forum o takie rzeczy.
piotrzet23 @dzidexx Która jest bezużyteczna. Co widać po opiniach na jej temat. Jeśli VoWifi to tylko w telefonie bez żadnych apek.