Cześć wszystkim,
mój pierwszy post tutaj. Czy ktoś z użytkowników ma lub miał niezadawalające czasy pracy na jednym ładowaniu? Mam Norda blisko pół roku i nie udało mi się nigdy przekroczyć SOT 5h. Najczęściej jest to wynik pomiędzy 4-4h30m. Przeorałem różne fora; wiem, że jest coś na rzeczy, bo nie jestem jedynym, który na baterię narzeka (są tacy, co wyciągają po 8h, co jest irytujące... 🙂). Próbowałem testować działanie na różnym odświeżaniu (60 vs 90 Hz)- niemal bez różnicy dla baterii; dark mode- używam od dłuższego czasu - brak poprawy. Na smaftfonie właściwie nie gram (tzn. b. rzadko - patrz:dzieci); głównie przeglądanie netu (Chrome), Gmail, czasem FB czy YouTube itp. Wg mnie nic nie robię, co miałoby zjadać baterię. Głównie jestem pod Wifi, zasięg LTE (Poznań), GPS włączony tylko gdy korzystam z map.W nocy przez 7h bateria znika w ok.4% przy wyłączonym necie, wifi, bt, nfc itp. Aktualizujęurządzenie na bieżąco z oficjalnych "update'ów". Mam Oxygen OS 10.5.10.AC01BA. Zrobiłem raz "hard reset" ale nie pomogło (choć uporałem się z inną dolegliwością Norda).
Załączam screeny.
Ktoś coś zna temat? Będę naprawdę wdzięczny.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler