pawlo187 Witajcie. Jak myślicie który telefon będzie lepszy? Mi 10 t lite czy Realme 7 5G? Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka
tom3k2 Bardzo porównywalne telefony zarówno pod kątem wydajności, ekranów jak i aparatów. Bateria minimalnie lepsza w Realme, za to Xiaomi ma głośniki stereo. Raczej kierowałbym się wyborem nakładki systemowej, bo te są zupełnie różne. Mi bardziej pasuje nakładka Realme i z tych dwóch to właśnie jego bym wybrał.
pawlo187 @pawlo187 Lepszy pod jakim względem? Ogólnie chodzi mi bardziej kto którego by używał Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka
Skrzydlaty pawlo187 Ogólnie chodzi mi bardziej kto którego by używał Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Przecież to Ty masz go używać.
pawlo187 Przecież to Ty masz go używać. Tak. Ale chodzi mi o opinię innych Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka
Skrzydlaty pawlo187 Tak. Ale chodzi mi o opinię innych Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Te urządzenia są bardzo podobne ale ze względu na większą baterię i ciekawość jak będzie sprawować się realme z procesorem dimensity 800 U wybrałbym 7 5g