Oliwier8637 Witam, Dzisiaj wymieniłem wyświetlacz w moim S4 i nie działa dotyk a wyświetlacz jest nowy Co mam robić???
the_naturat_com @Oliwier8637 co i gdzie kupiłeś oraz co dokładnie nie działa? Tak napisałeś, że nic nie wiadomo.
Oliwier8637 the_naturat_com @Oliwier8637 co i gdzie kupiłeś oraz co dokładnie nie działa? Tak napisałeś, że nic nie wiadomo. Allegro
the_naturat_com @Oliwier8637 ok, w takim razie na podstawie wszystkich niezbędnych informacji, których nie przekazałeś śmiało mogę stwierdzić, że kupiłeś bubel, nieumiejętnie zamontowałeś lub uszkodziłeś przy montażu. Co teraz? Zanieś telefon do serwisu, a unikniesz niepotrzebnych wydatków.
Oliwier8637 the_naturat_com @Oliwier8637 ok, o co jeszcze chcesz spytać? daje znaki życia ale nie ma obrazu
the_naturat_com @Oliwier8637 dobrze, ale powiedz czego oczekujesz? Jakiej pomocy mamy Ci udzielić na forum?
Oliwier8637 the_naturat_com @Oliwier8637 dobrze, ale powiedz czego oczekujesz? Jakiej pomocy mamy Ci udzielić na forum? dokładnie już o dotyk
the_naturat_com @Oliwier8637 nie dogadam się chyba z Tobą. Nie potrafisz udzielić prostych odpowiedzi i sprecyzować swoich oczekiwań odnośnie oczekiwanej pomocy na forum.