Dobry wieczór wszystkim. Zainstalowałem i żałuję.
Zmieniona została dosyć mocno obsługa dwóch kart sim. Przy pisaniu wiadomości SMS, przed jej rozpoczęciem, musisz wybrać, z którego SIM będziesz wysyłał wiadomość. Jeśli napiszesz cokolwiek i zdecydujesz się na zmianę karty SIM do wysłania to wyskoczy informacja, że wiadomość zostanie odrzucona i skasowana. Trzeba więcwcześniej tą wiadomośćskopiować, zmienić kartę SIM i wkleić z powrotem tekst wiadomości. Zniknęła podwójna ikonawyboru karty SIM w linii gdzie pisaliśmy wiadomości. (pierwszy slajd).Gdy już wyślemy wiadomość z jednej karty SIM i chcemy do tej samej osoby wysłać zdrugiej(bo pierwsza była pomyłką) to trzeba kliknąć trzy kropki i na samym dole rozwiniętego okna zmienić kartę SIM i dać wstecz.(drugi slajd)
Połączenia telefoniczne również zmieniono. Do tej pory było tak, że jak klikałeś na kontakt to miałeś do wyboru kartę, z której chcesz zadzwonić.Teraz dodatkowo musisz zrobić jednego klika by zmienić kartę (slajd 3). A dla wszystkich numerów, przypisujesz, że będziesz korzystał albo z SIMA domyślnego , albo tylko z1 lubz 2. Jak wejdziesz w kontakt (slajd 4) musisz rozwinąć strzałką by wybrać kartę, z której dzwonić chcesz.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
dodana zawartość
Jak ktoś używał widżetu pogody takiego jak ja mam to przed aktualizacją wyglądało to tak jak na pierwszym zdjęciu(M51) a teraz wygląda to tak jak na drugim zdjęciu M21 ( po aktualizacji do A11).Niewykorzystany obszar po bokach. (to info dla estetów :). Mnie trochę to drażni.
Spoiler
Spoiler
dodana zawartość
Dodano panel przy krawędzi po prawej. Edytowalny.
Spoiler
dodana zawartość
Zmieniono ekran blokady:
Spoiler
dodana zawartość
Zmieniono belkę:
Spoiler
dodana zawartość
Android Auto:
Spoiler
Spoiler