robaki Szanowni fachowcy, czy jest jakiś sekretny sposób znany tylko najstarszym góralom, jeśli wszystkie (opisane w necie i na stronie producenta)sposoby na uruchomienie telefonu zawiodły? Telefon odłożyłem na noc na szafkę (nie był podłączony do ładowania), a rano był wyłączony i już taki został. Będę dozgonnie wdzięczny za jakiekolwiek sugestie!
dzidexx Nie masz gwarancji? @robaki robaki sposoby na uruchomienie telefonu Podłącz go do ładowarki na godzinę i sprawdź jeszcze raz.
carlos81kk Sflashuj go flasherem od Motoroli nie pamiętam nazwy ale nim stawiałem g7 plusWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
robaki Dostałem też taką odpowiedź zCustomer Service (tu ten program: https://support.lenovo.com/gb/en/downloads/ds101291 ), ale telefon nie jest widoczny przez to oprogramowanie.
robaki Gwarancja jest, ale w serwisie usuną wszystkie dane, więc jeśli jest choć cień szansy na odzyskanie zdjęć, chciałbym z niej skorzystać. Z ładowarką też próbowałem i to z dwoma, z różnymi kablami również. Tak jak pisałem wcześniej, zastosowałem wszystkie nieinwazyjne pomysły z netu.
andrus75 Rozumiem że dłuższe przytrzymanie wszystkich kombinacji klawiszy też nic nie dało? Pytam bo miałem podobnie z Moto z2 PlayWysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka
robaki andrus75 Rozumiem że dłuższe przytrzymanie wszystkich kombinacji klawiszy też nic nie dało? Pytam bo miałem podobnie z Moto z2 Play Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka Niestety nic. Telefon zachowuje się, jakby nie miał baterii.
karolxyz8 robaki Niestety nic. Telefon zachowuje się, jakby nie miał baterii. Wymień baterię? Może z nią coś jest?
robaki karolxyz8 Wymień baterię? Może z nią coś jest? Niewymienialna (oczywiście bez utraty gwarancji).
carlos81kk Nawet jako qualcom coś tam ? To tylko serwis pozostaje i wymiana płyty głównej.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
robaki carlos81kk Nawet jako qualcom coś tam ? To tylko serwis pozostaje i wymiana płyty głównej. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Nic, a nic. Trudno, dzięki za pomysły. Piszę do serwisu...
carlos81kk Wyślij do ctdi szybko ci zrobią a są autoryzowanym serwisem motoroliWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka