Niestety nie były ustawienia fabryczne. Teraz próbowałem przywrócić ustawienia fabryczne ale to już chyba za późno. Dalej jest tak samo że nie znajduje aktualizacji.
Czy jak zrobię debrand tą aplikacją to będę mieć gwarancje i play przyjmie ten telefon?
Wie ktoś może czy samfirm zadziała na samsunga z flip 3 5g A12
bartos38 zarzuć pytanko do supportu 🙂 appki
Niestety mój angielski jest kiepski boję się że coś źle napiszę i mnie nie zrozumieją
bartos38 A od czego jest tłumacz ? Zawszę piszę w tłumaczu, po czym wysyłam do nich. Wszystko normalnie rozumieją i odpisują.
Nigdy do nich nie pisałem jak to zrobić może ktoś podpowie
bartos38
A sprawdziłeś wgl na stronie?
Wyszło mi tak samo ale nie wiem co to znaczy ile teraz trzeba kredytów żeby zmienić csc
Niezmiennie, powinna zadziałać jedna sztuka 🤫😉
na to nie zwracaj, co w opisie 😜 wskazali
A co się stało z cenami za kredyt ostatnio płaciłem 20zł za 3 a teraz za 1 70zł to nie ściema ?
bartos38 na olx jakiś czas temu były ponoć za 50 zeta 😃 zerknij w PD, 🆗
ja w październiku płaciłem na ebayu $11
czy jak mam region EUB to tez zmienie csc na xeo? czy musi byc region w ktorym jest zawarte xeo?
lukaszsas23 o jaki model telefonu pytasz? to jest obecnie znaczące, gdyż w najnowszych modelach zniknęło już XEO 🙂
Samsung s 21plus
lukaszsas23 https://samfw.com/firmware/SM-G996B/XEO
wrzuć screen z ustawień telefonu, informacje o oprogramowaniu, nie widzę na tej stronie kodu EUB
Nie mam jeszcze tego tel chce raki kupic i dostalem wiadomosc ze jest to tel z hiszpanskiego rynku podal mi imei po wpisaniu i sprawdzeniu jest region EUB
Wyszła nowsza wersja 4.25.8, dodano obsługę S21 5G FE: