Po kilku dniach od aktualizacji:
-tak jak zacinało Chrome, że nie reagował na dotyk i trzeba było wrócić do głównego ekranu a potem znów wejść w aplikację, żeby znów zaczęło reagować- już się to nie zdarza.
-nadal mam takie ghost touche jak kolega wyżej, natomiast teraz już nie jest to zauważalne podczas użytkowania codziennego. Wcześniej nie dało się pisać swypem na klawiaturze, bo potrafił mi wskoczyć z backspacem w każdym momencie, teraz jest okej.
-wcześniej tego nie zauważyłem, ale teraz gdy dostaję powiadomienie i chcę bezpośrednio wejść do aplikacji z belki powiadomień, to zdarza się, że nie łapie dotyku. Muszę zwinąć i rozwinąć belkę jeszcze raz.
Nie miałem wcześniej i po aktualizacji nadal nie mam klatkowania przy powiększaniu zdjęć czy map szczypnięciem, także tujest spoko.
slipdog12
śmiać się czy płakać z takich.....wpisów (ale ciezko to nazwać wpisem bo to obraża innych uzytkowników). Na co dzień nie ma zadnych problemów ale w jakims programiku mu źle zczytał
Z tego co widzę to nie jest jakiś programik tylko oficjalny program Samsunga do testowania sprawności telefonu. I skoro wydaje się trzy tysiące złotych na telefon to oczekuje się pełnej sprawności. A takie ghost touche są mocno irytujące np. podczas grania. Jak kupisz auto z salonu i będzie kilka rys i niesprawna żarówka od oświetlania tabkil rejestracyjnych,to też powiesz, że spoko, bo to nie przeszkadza w codziennym użytkowaniu?
Ja na przykład szanuję swoje pieniądze i jeśli je wydaje na NOWY telefon, to oczekuję, że będzie WPEŁNI sprawny. A sytuacja z LG i teraz z tym Samsungiem jest kompletnie nieanalogiczna.