LosKurczakos Witam Moi drodzy mam ogromny problem z telefonem a mianowicie mój telefon wylogował się z konta Google i nie chce się połączyć. Czy jest jakaś awaryjna instrukcja jak wymusić połączenie z telefonem? Lub czy można to zrobić z innego urządzenia? Proszę o pomoc
LosKurczakos EMUI 8.0 Huawei y7 prime Ze wszystkich urządzeń a mam je schynchronizowane mogę spokojnie się zalogować oraz wylogować. Na telefonie nie. Co za tym idzie nie mogę nic zainstalować, sprawdzić wiadomości, YouTube i wszystko co jest związane z tym kontem Google dodana zawartość [usunięty] a możesz zalogować się na konto poprzez przeglądarkę? Nie
LosKurczakos Nic. W kółko się powtarza ten sam proces a mianowicie pojawia się komunikat a wylogowaniu z Google i potrzebie ponownego logowania a po wpisaniu hasła kręci się to w nieskończoność z dopiskiem sprawdzam dane. Potem znów pojawia się komunikat dot. logowania i tak w kółko
dzidexx Próbowałeś na innym smartfonie, komputerze, przeglądarce? Konto było aktywne? Tzn. używałeś go np. tydzień temu?
LosKurczakos Oczywiście że tak. Jak już wcześniej wspomniałem z pełną swobodą loguję się i wylogowuję ze wszystkich urządzeń które mam synchronizowane z tym samym kontem Google
[usunięty] LosKurczakos Na innych urządzeniach znajduje telefon. Mogę znaleźć zadzwonić na niego. Wszystko mogę jeżeli znajdujesz telefon to znaczy że jest on zalogowany, czyli jest na nim to konto googla. Jak wejdziesz w ustawienia, konta to tam ono powinno widnieć - w przeciwnym razie nie mógł byś znaleźć telefonu, zadzwonić na niego itp.
LosKurczakos Przecież piszę że mogę na niego zadzwonić. Nie mogę wejść na Google Play, YouTube i inne aplikacje powiązane z kontem Google. Piszę mi że muszę się zalogować i logowanie trwa w nieskończoność lub włącza się od nowa cały proces
dzidexx Usuń wszystkie konta Google ze smartfona. Wyczyść dane Google Play, usług Google, Google framework. Restart urządzenia. Jak nie pomoże To zrób reset do fabrycznych i ewentualnie kontaktuj się z Google.
LosKurczakos dzidexx Usuń wszystkie konta Google ze smartfona. Wyczyść dane Google Play, usług Google, Google framework. Restart urządzenia. Jak nie pomoże To zrób reset do fabrycznych i ewentualnie kontaktuj się z Google. Właśnie chcę tego uniknąć. Mam zbyt wiele cennych dla mnie danych i programów aby zresetować telefon. Szukam osoby która miała podobny problem i rozwiązała to jakoś. Po resecie telefonu musiałbym jechać ok 1,5k kilometrów aby otrzymać dostęp do jednego z programów który jest mi niezbędny
dzidexx dzidexx Usuń wszystkie konta Google ze smartfona. Wyczyść dane Google Play, usług Google, Google framework. Restart urządzenia. To nie pomogło? Pisz do Google.