Dokładnie mam to samo ?Chętnie bym potestował ale już niestety największy priorytet ma u mnie niezawodność 🙁
Ale nie wykluczam, że się skuszę na którąś betę jeśli opinie będą dobre.
Co do kolejnych nowości czytałem o autoobracaniu ekranu na podstawie ułożenia naszej twarzy względem telefonu, poprawione działanie gestów z uczeniem maszynowym + poprawiona płynność działania animacji, motyw systemu dopasowujący się do ustawionej tapety. Podejrzewam też, że jeśli zostanie zmieniony ekran blokady to może też się zmienić AoD i mam nadzieje, że w końcu google da możliwość zmiany stylu AoD (już przy A11 miało to wejść ale ostatetcznie niczego się nie doczekaliśmy).
EDIT: Informacja, że GPay działa w DP 2 bardzo mnie zachęciła do spróbowania i zdecydowałem się wgrać najnowszy build. Jak narazie śmiga od kilku godzin i podoba mi się - dam znać za kilka dni jak wrażenia ale na gorąco widzę troche inne animacje w pewnych miejscach (zdecydowanie na plus!). A na minus jak narazie nie działający manager haseł, nie wiem dlaczego ale do wszystkich aplikacji muszę się logować ręcznie.