Stacja DEX . Gadżet znany od dawna . W sumie to za wiele z niej nie korzystałem . Okazuje się ze S21 Ultra idealnie pasuje do niej .
Można powiedzieć ale po co skoro mamy dex po podpięciu do komputera . Mamy też Twój telefon .
Tu pojawia się zdecydowana przewaga . Wystarczy monitor lub TV i kabel HDMI . Możemy się cieszyć z pełnych rozdzielczości oraz HDR – u mnie 2k HDR ,
Poprzez komputer maksymalnie FHD+ . Netflix na przykład nie chce się uruchamiać w dex na pc . Tu ciekawa sprawa . Na PC nie mogę oglądać Netflixa z HDR . Za stary procesor . TV też . Dex plus monitor HDR działa . Dwa porty usb do wykorzystania . Klawiatura i myszka działa .Pad na usb też bez problemu. Moja retro gra świetnie wygląda . Asphalt 8 też ..
Często posiadacze smartfonów piszą że pracują na smartfonie . W takim połączeniu można pracować jak w biurze .Doc, pdf , bez problemu a na monitorze takim 27 calowym jak mój można wykorzystać wszystko co oferuje android . Wszystko szybko i płynnie .
Ładowarka T800 nie ładuje super szybko ale szybko . Zwykła oryginalna też ładuje i przybywa procentów na przykład podczas oglądania Netflix-a .
Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka