jax19802002 Witam, Proszę o pomoc, mam Samsunga Galaxy S10 SM-973F telefon został zablokowany przez stronę Find My Mobile. I pisze że jest zagubiony telefon a jest mój. Mam na niego rachunek i pudełko. Zrobiła mi to jedna osoba po złości, proszę o pomoc jak to zresetować. Nie da się włączyć Recovery Mode, po prostu nie idzie.
mihus708 witam proszę o pomoc mam Samsunga Galaxy s10 sm-973f telefon został zablokowany przez stronę faind my mobile i pisze ze jest zagubiony telefon jest mój mam na niego rachunek i pudełko zrobiła mi to jedna osoba po złości proszę o pomoc jak to zresetować nie da się włączyć recorvery mode po prostu nie idzie Sorry ale zapytam , jakie masz metody zabezpieczenia smartfona? Co ty nie używasz palca, no wytłumaczenie jedyne , że ktoś jak spałeś, twój palec przystawil , jeśli tak się stało to musiało być nie pierwszy raz, i musiałeś nie raz być świadkiem że jak ktoś bawi się twoim telefonem i może nawet sam taka osoba się przyznała, jak odbl. tel. Więc mogłeś sobie ustawić wzór do odblokowania i po sprawie. Wysłane z mojego Galaxy S21 5G przy użyciu Tapatalka
jeronimo 8 godzin temu, jax19802002 napisał: zrobiła mi to jedna osoba po złości proszę o pomoc jak to zresetować Bez urazy kolego, ale w jaki sposób obca osoba miała dostep do twojego konta Samsung Account. Jeśli w jakiś sposób jednak znała twoje dane to przecież możesz się zalogować do swojego konta i odblokować telefon. Tylko nie pisz, że ta osoba zmieniła tobie także login i hasło do konta, bo w te bajki już tu nikt nie uwierzy. Jesli nie potrafisz odblokowac telefonu to zgłoś sie do serwisu Samsunga z papierami telefonu i oni to zrobią za ciebie.
jax19802002 miała go cały czas moja była no jak się rozeszliśmy poprosiłem o zwrot no i zrobiła to po złości ale przecież nie będę wam opisywał mojego prywatnego życia proszę tylko o pomoc a może ktoś miał problem również z odblokowaniem i sięporadził ja nie chcecie pomóc to oko pójdę do serwisu nie mam się czego bać po prostumyślałem ze da się to jakoś odblokować
Wincenty @jax19802002 Wszyscy Ci pomagamy 🙂 Wejdź tutaj -> https://findmymobile.samsung.com i tą samą drogą jaką został zablokowany tak samo go odblokuj 🙂
jax19802002 nie pokaże rachunek zakupu na moje imię nazwisko dowód i wystarcza dodana zawartość myślałem ze to poważne forum Samsunga ale chyba się myliłem
the_naturat_com @jax19802002 czego się spodziewałeś? Jak ktoś mógłby Ci pomóc i w zasadzie w czym? Rozwiązania są dwa i są oczywiste. Odblokuj telefon sam lub idź do serwisu. Innej drogi nie ma.
jeronimo 14 minut temu, jax19802002 napisał: myślałem ze to poważne forum Samsunga ale chyba się myliłem To jest właśnie poważne forum i otrzymaleś odpowiednią odpowiedź w jaki sposób odblokowuje sie telefon. Masz dowód zakupu to zgloś sie do serwisu, nam nie są potrzebne twoje dane. 24 minuty temu, jax19802002 napisał: tak jak m i podasz login i hasło to odblokuje? W takim wypadku najlepiej oddać telefon prawowitemu właścicielowi, a nie kombinować i szukać pomocy w paserce. Temat zamykam, ponieważ odpowiednie działania co zrobić podalismy.