Poszło! 😃rzeczywiście natywne nagrywanie jest wygodniejsze w użytkowaniu od ACRa. Odnośnie mojego laga przy restarcie po flashowaniu to teraz też był (logo samsung), ale poszedłem po tą kawę i po godzinie albo i więcej jak przyszedłem to tel. witał mnie już w dziwnym języku. (Ostatnio czekałem 30 minut i nic)
Bluetooth działa nagrywanie, ale to przez wifi nie. Wgrywałem THL, a uruchomił mi się Wietnamski i tak zostawiłem także nawet kodu nie używałem.
Mam teraz XXV/XXV, XXV/XEO wersja modemu N77FXXS7CTL1
Teraz kilka pytań:
1. czy jak będę oddawał tel na gwarancję to wgrać odinem jeszcze raz to XEO, czy mogę tak oddać?
2. odnośnie aktualizacji androida i UI, mogę pozwolić by się zrobiły? pisałeś, że Tobie przechodzą i jest ok. ale 5 lutego napisałeś:
"Popełniłeś wielkiego byka. Oprogramowania już nie cofniesz BIT jest niezgodny. Jak chcesz teraz z powrotem ILO to metoda na SIM (karta Izrael). Ale Twój post będzie ostrzeżeniem dla innych🙂"
Zabrzmiało groźnie, a nie rozumiem jaki gość błąd popełnił? pewnie są warunki by to zrobić bez byka 😛
3. nagrywanie po rozmowach przez wifi , bedzie to działać? Z tego co pamiętam na forum jedni mówią, że działa drudzy, że nie.