5 marca około 11 godz.poszła OTA i po niej używam normalnie telefonu. Nie czyściłem Cache w Recovery bo po co? Zdjąłem wszystkie zabezpieczenia (PIN, Odciski,etc.) i po wszystkim jak skończył aktualizować dodałem je na nowo.Wszystko śmiga.
Żeby mi ktoś czasem czegoś nie zarzucał że używam Nova L. to przełączyłem się z Nova Launcher na Ekran Startowy One Ul i go testuję. Jest moc ?
@piter1114
Doszukuję się tych lagów i je nie widzę. Powiedz gdzie one występują? U mniesą mikrościnki praktycznie niezauważalne, wszystko fruwa płynnie, zdarzy się że coś przytnie w systemie ale jest to świeży system który wymaga doszlifowania jeszcze i z kolejnym update będzie sztos. Samsung to ogarnie 🙂Zrobię filmik jak mi ktoś nie wierzy, nie mam żadnych lagów!
@skuter38
„- czujnik linii”
Co to takiego???
„- bateriion nie zużywa onją zżera,”
Jak pisałem update robiony 5 marca 2021 około godz. 11:30 i po pobraniu firmware drogą OTA telefon zaczął ją od razu wgrywać gdy bateria miała ok. 85%, dzisiaj rano o 6:30 podłączyłem go dopiero doładowaniaod ok. 15%.Ale ją zżera ?
Spoiler
Oby tylko Samsung niczego nie spartolił w kolejnym najbliższym update bo tak czasem lubi ?
Odcisk palca to teraz poezja. Wystarczy że dotknę i już odblokowany, wcześniej trzeba było przytrzymać ?
Nie potraficie przeprowadzić porządnie aktualizacji u siebie czy jak??