[usunięty]
Kabel zmień jak się ładuje 3h. Ja ładuje normalniej i mam 1.50h więc przy twoich 3h jest coś nie halo z kablem lub ładowarką.
Nie zrozumiałeś. Po pierwsze to ładuje bezprzewodowo a nie kablem. Po drugie, napisane jest wyraźnie że po aktualizacji ukazuje się komunikat który informuje o ładowaniu z standardową prędkością.
Wejdź w ustawienia ładowania i wyłącz szybkie i superszybkie ładowanie a będziesz mieć ~3h.
dodana zawartość
Wincenty
Tak Odin. To zależy na jaki Android schodzisz, jeśli nie będzie dalej to działać tomusisz usunąć dane (plik CSC w Odin). To jest downgrade jeśli Odin wypluje błąd z plikiem Home_CSC (zostawia dane) to wgrywamy z plikiem CSC (czyści dane).
Zejdziesz do tego firmware. Tak jak tu zaznaczyłem. Masz BIT-6
Pokaż ukrytą zawartość
Zrób backup przez Smart Switch lub chmurę w razie co.
Wgrałem tak jak pokazałeś -G985FXXS6CUA8.
Niestety na opcji bez utraty (HOME_CSC) - nie działały niektóre aplikacje systemowe w tym ustawienia telefonu.
Normalne wgranie softu (z CSC) jednak nie pomogło rozwiązać problemu tego wątku.
Komunikat nie wyskakuje lecz na początku widać, że jest "Szybkie bezprzewodowe ładowanie" a po 5 sekundach wskakuje dłuższy czas naładowania do pełna i widnieje jedynie samo "Bezprzewodowe ładowanie".
Polecam również robić przy takich operacjach kopię w SmartSwich na komputerze, ponieważ Google nie pomoże z przywracaniem jeżeli mamy starszy soft niż ten z któregokopia jest na dysku Google. Całe szczęście zrobiłem tu i tu.
No nic, próbowałem lecz chyba nic z tym nie zrobię jednak. Dzięki za pomoc.
Ps. Jeżeli po wipe telefon nie umiał pobrać kopii z chmury to jest możliwość pobrać z tego dysku Google później? W aplikacji Dysk Google nie ma tej kopii a przed cala operacja robilem.. Chodzi o same smsy, bo nie wiem czemu SmartSwich tego nie zrobił.