pAblosik Witam. Generalnie jak w temacie. Jaki system polecacie? Dorwałem transformera t100ta i zainstalowałem Windows 10 i leży nie używany. Może polecicie jakiś system aby zainstalować? Może android? Ale jaki? Jak z aplikacjami, grami? Będą działać normalnie? POZDRO Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
GrzegorzM01 Kiedyś miałem zamiar zainstalować jakiegoś Androida lub coś na Linux. Ale wygląda, że na tym laptopie jest to problematyczne. I nie znalazłem nic dobrego. Dlatego pozostałem na Windows 8.1. I to chyba najlepsze rozwiązanie. Windows 10 chodził mi gorzej.Wysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka
pAblosik Kiedyś miałem zamiar zainstalować jakiegoś Androida lub coś na Linux. Ale wygląda, że na tym laptopie jest to problematyczne. I nie znalazłem nic dobrego. Dlatego pozostałem na Windows 8.1. I to chyba najlepsze rozwiązanie. Windows 10 chodził mi gorzej. Wysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka Właśnie ja chciałbym jakiegoś androida przetestować bo wg. Windows nie nadaje się do ekranów dotykowych Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka