[usunięty] Używając s20 fe po WiFi mam ciągle komunikat brak połączenia z Internetem. O tyle jest to dziwne że występuje to tylko na S20 Fe 5G. Wydaje mi sie że to nie tylko mnie dotyczy. Natomiast tylko na FE to w domu mam.
mad3ros Nie przypominam sobie takiego błędu u mnie. Zresetuj ustawienia sieci w telefonie i dodaj na nowo.Wysłane z FE 5G
[usunięty] Złapałem na screen ten komunikat.Pojawił się jak coś robiłem. I miałem w tym czasie połączenie z Internetem.
miki131190 Nie masz przypadkiem zainstalowanej aplikacji chomika? Bo ona u mnie też takie komunikaty wyświetla nie wiedzieć czemu.
[usunięty] Nie mam tej aplikacji ale może i rzeczywiście to nie system operacyjny a jakaś aplikacja. O tym nie pomyślałem. Jedno jest pewne, nie tylko to u mnie występuje. Komunikat jest irytujący, zwracam ciągle na niego uwagę.
mad3ros Idąc tropem kolegi wyżej, popatrzyłbym na apki zainstalowane. Ja nie miałem takiego info nigdy.Wysłane z FE 5G
miki131190 Najlepiej zainstaluj sobie aplikacje Nice Catch z Galaxy store i włącz opcje toast history. To ona będzie zbierać te wszystkie tak wyskakujące powiadomienia i po wejściu w nią pokaże która aplikacja to wyświetla. Trzeba tylko czekać aż w końcu wyświetli się to powiadomienie. Inne opcje raczej nie są potrzebne do włączenie chyba że chcesz.