Witam mam problem z tel Elephon P8000i chciałbym prosić o pomoc, jakiś czas temu zauważyłem że mój telefon zaczął się dziwnie zachowywać wyłączał karty sim , restartował się dopóki nie wchodziłem w internet to mogłem dzwonić i było ok ale gdy tylko serfowałem po necie to wystarczyła chwila i msie restartował , no wiecmyślałem że to wina oprogramowania przywróciłem ustawienia fabryczne i znowu problem się odnawiał i tak w kółko po wgraniu oprogramowania narzędziem sp flash tool myślałem że będzie po problemie ale niestety znowu dokładnie to samo się działo wiec nie mając innego wyboru tym samym narzędziem zrobiłem auto format flash myśłałe m że w podobny sposób wgram sterowniki od nowa i bedzie czysty, dlatego zwracam się do was o pomoc ponieważ nie wiem jakim narzędziem wgrać to wszystko od nowa mam pobrane pliki usb driver, android vcom driver, oprogramowanie elephon p8000 oraz mediatek driver auto instaler v1.1236 ale coś mi z tym nie idzie komputer stacionarny po podłączeniu mojego telefonu widzi preloadera usb vcom ale nic mi się nie wgrywa do pamieciurządzenia a na ekranie nie widać paska postępu wgrywanaia programem flash tool mógłby ktoś mi pomóc bardzo proszę o wskazówki.