szynka007 Witam, Dzisiaj otrzymałem tablet s5e ze sklepu. Mam takie 2 nurtujące mnie pytania: 1. Czy to nie jest podejrzane, że otrzymałem tablet z androidem 10, gdzie wychodził z andkiem 9? Boję się że może być ze zwrotu... 2. Jak to jest, że opakowanie tableta było zaplombowane, a po wyjęciu z pudełka bateria wynosi 50%.
gino82 [mention]szynka007 [/mention] 1.Nie bo jak został wyprodukowany w późniejszych partiach to dostał najnowszą na tamten moment aktualizacje.2. Bateria naturalnie się rozładowuje i w zależności ile urządzenie jest na półce do zakupu to będą różne wartości naładowania.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
jeronimo 2 godziny temu, szynka007 napisał: 2. Jak to jest, że opakowanie tableta było zaplombowane, a po wyjęciu z pudełka bateria wynosi 50%. Gdyby bateria miała 100% to wtedy móglbym coś podejrzewać.?
Daammk Czy to normalne że 2 lata od zakupu tablet chodzi jakby już nie mógł? Dbana bateria, żadnych gier, głupich aplikacji, max 2h dziennie… wiesza się i muli, szczególnie po uśpieniu. Wczoraj tak zamuliło że się zresetował. To mój pierwszy tablet i może za dużo oczekiwałem po 2 latach, ale przez długi czas działał aż za szybko.
zulu88 Normalne to nie jest z pewnością. Mój działa tak samo jak działał czyli bez najmniejszych kłopotów. Twój problem leży gdzie indziej, ale na pewno nie w "starości" tabletu.