Astes091 W sieci można znaleźć informacje jakoby mi 11 posiadał pulsoksymetr w ekranie. Czy ktoś wie jak go użyć? Żadna aplikacja od Mi nie posiada funkcji pomiaru tętna przez ten czujnik. Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka
misiuu21 @Astes091Aplikacja nazywa się Mi Health. Do ściągnięcia tu: https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/mi-health/mi-health-2-13-2-release/mi-health-2-13-2-android-apk-download/
misiuu21 samson09 I jak wrażenia z używania telefonu? Jak zdjęcia? Przesiadłem się z OnePlus 7 Pro i większość telefonu na plus. Bateria o 1 ~1,5 godz sot lepsza, aparat na PLUS choć nie miałem za dużo czasu się pobawić bo pogoda nie pozwala. Świetna zabawa trybem makro. Ekran super, największa zaleta tego telefonu a głośniki lekko przereklamowane, choć lepsze niż 7pro. Na duży minus o który wiedziałem to nie dopracowane Miui 12 czekam na 12.5 bo są duże problemy z powiadomieniami np: messenger.
Astes091 Pływające okienko Yanosika też nie działa. Chyba czas wrócić do Mate'a... Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka
misiuu21 Astes091 Pływające okienko Yanosika też nie działa. Chyba czas wrócić do Mate'a... Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka To raczej wina aplikacji, która jest słabo zoptymalizowana pod androida 11. A masz włączone Pływające powiadomienia w ustawieniach apki.
Astes091 To raczej wina aplikacji, która jest słabo zoptymalizowana pod androida 11. A masz włączone Pływające powiadomienia w ustawieniach apki. Pomogło, w Google maps w androidzie 10, po wyjściu z apki pojawiała się pomniejszona mapa, jest opcja to włączyć? Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka
misiuu21 Astes091 Pomogło, w Google maps w androidzie 10, po wyjściu z apki pojawiała się pomniejszona mapa, jest opcja to włączyć? Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka W ostatnich aplikacjach przytrzymaj dłużej okno z mapą i możesz wybrać Pływające okienka. Spoiler
samson09 Czy ta się przy odświeżaniu 120hz ustawić 60hz dla poszczególnych aplikacji jak kodi? Kodi nie działa przy 120hz.Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka dodana zawartość I jeszcze jedno. Na minimalnym podświetleniu w nocy lewa strona ekranu jest ciemniejsza niż prawa na czystej czarnej stornie. To normalne w amoledsch?Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka
misiuu21 Dla osób mających problem z dymkami czatu Messengera polecam zainstalować starą wersję Messengera v266 lub starszą, włączyć dymki czatu, a następnie zaktualizować Messengera do najnowszej wersji. Będziecie mieli działające dymki na pełnym ekranie.
Astes091 Dla osób mających problem z dymkami czatu Messengera polecam zainstalować starą wersję Messengera v266 lub starszą, włączyć dymki czatu, a następnie zaktualizować Messengera do najnowszej wersji. Będziecie mieli działające dymki na pełnym ekranie. Po wyłączeniu i włączeniu aplikacji, dymki już nie działają. A na starej nie da się wysyłać zdjęć. Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka
misiuu21 @Astes091Umnie ta metoda działa zainstalowałem tą wer. I włączyłem powiadomienia i dymki w aplikacji. Zrobiłem aktualizację i wszystko działa. https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger/messenger-226-0-0-9-117-release/facebook-messenger-226-0-0-9-117-6-android-apk-download/ PS. Kto wysyła teraz zdjęcia messengerm jak on tragicznie pogarsza jakość zdjęć. Do wysyłania plików jest lepszy whatsapp.
Pospolity_Cin Witam. Pytanie do osób, które mają Xiaomi redmi 11. Chciałbym sprawdzić czy będzie tam działać jedna aplikacja (DJI Fly) czy mogę prosić o pomoc?
Astes091 Witam. Pytanie do osób, które mają Xiaomi redmi 11. Chciałbym sprawdzić czy będzie tam działać jedna aplikacja (DJI Fly) czy mogę prosić o pomoc? Redmi 11 nie mam ale w mi11 działa, tylko trzeba ją pobrać ze strony producenta, bo w gplay nie ma. Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka
misiuu21 samson09 Ja mam z Plusa telefon widać będzie z opóźnieniem. Wygrywałem rom ręcznie. https://c.mi.com/thread-3629706-1-0.html Pobierasz na telefon Rom .zip z linkuUpdate Flash 3.0G. Wchodzisz w Ustawienia, o telefonie, Aktualizacje (kafelek po lewej na górze). Klikasz 10 razy w logo wersji Miui 12 co uruchomi pokazywanie zaawansowanych opcji. Potem trzy kropki na górze po prawej, Wybierz paczkę aktualizacji, wybierasz pobraną i się instaluje.
Darth_Artorius misiuu21 Wygrywałem rom ręcznie. https://c.mi.com/thread-3629706-1-0.html Dobrze Ci chodzi telefon na 12.0.9.0 ?
misiuu21 samson09 A czym się różni 3.0G i 5.1G? Sposobem instalacji bo 5.1 to flashowanie przy pomocy programuFastboot na PC.