witam.
Ktośwłamał mi się na fabrycznego androidaw htc U11 co opisałem na forum,więc postanowiłem samodzielniewgrać nowy systemco skończyło się niepowodzeniem.
https://forum.android.com.pl/topic/373192--u11-telefon-si%C4%99-sam-wy%C5%82%C4%85czy%C5%82-i-teraz-przy-uruchomieniu-wyskakuje-info-your-device-is-corrupted-and-cannot-be-trusted-and-may-not-work-properly?do=embe/
Udało mi się otworzyć bootloader iwgrać twrp. Przez twrp zrobiłem recovery na karcie pamięci i się udało ale było na czerwono "nie można zamontować pamięci" i "nie można zamontować /data/media/twrp/.twrps". Nie mając pewności czy recovery będzie działać, przez twrp chciałem naprawić partycję "dane",więc odpaliłem formatowanie tej partycji na exFAT bo nie wyświetlało opcji napraw. Proces się zawiesił,nie dało się go przerwać i musiałem czekać aż bateria się rozładuje. Na następny dzień odpaliłem telefon ale android podczas ładowaniawyświetla "wprowadzone hasło jest prawidłowe, ale dane są uszkodzone"bla bla i opcja "resetuj telefon". Po naciśnięciu telefon odpala sięw trybie recovery przez twrp ale program twrp zawiesza się na oknie logowania (teamwin) i jedyne co mogę zrobić to czekać aż bateria się rozładuje.
Czy jest sposób żeby naprawić partycję,zmienić system danych na poprawny i naprawićalbo reinstalować program twrp z poziomuwindowsa? Telefon jestwykrywany przez komputer.Za każdą pomoc z góry dziękuję.
Spoiler