fulko0 Witam! Miflash w poluStatus wyskakuje "can not found file flash all except storage bat" i wyskakuje Error.Co można zrobić aby przejść do podniesienia telefonu?
dzidexx fulko0 can not found file... MiFlash nie może znaleźć pliku ....bat. Co najmniej trzy różne powody: Pobrałeś rom dla recovery, Nie rozpakowałeś romu dla fastbooot, Podajesz złą ścieżkę do rozpakowanego j.w. Potrzebujesz tę samą wersję, która była.
fulko0 Czytam i nie znajduję rozwiązania jak możesz to pomóż bo jestem bezradny. dodana zawartość Telefon był parę lat temu zrootowany i odblokowany dziś się zawiesił ekran nie mogłem wyłączyć budzika z ekranu, zrestartowałem i złapał loga.Na ekranie jest Mi po niżej Unlocked. Fastbood i Miflash pokazują co napisałem. Potrzebuje ROM orginalny?
fulko0 Jak znaleźć taki sam Firmware? Szukam i nic nie działa mój tel to Redmi 4X Snapdragon. Możesz mi pomóc?
fulko0 Robiłem już wcześniej flash na wcześniejszych telefonach i trochę kumam, rozpakowanie było ścieżka dostępu też, uwalenie polega na tym, że wyłączony pokazuje MI na dole Unlocked. Fastboot się włącza. dodana zawartość Nie chce pociągnąć pliku z tej strony nie wiem czy łącze zapchane czy chwilowa awaria.
fulko0 Nie moge ściągnąć tego Fastboota z tej strony znalazłem inny ale też nic.Co mogę jeszcze zrobić? dodana zawartość Ale tylko ten plik może pomóc?
dzidexx Teraz MiFlash mówi, że nie zgadza się rom - urządzenie. dodana zawartość To jest R4X (santoni) https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4_(4x)-8608.php
fulko0 Taka historia pobrałem z innego kompa te pliki ale telefon sam się podniósł nic nie rozumiem, ale dzięki za pomoc!!!