Nowe ekrany na allegro 150-200 zł ale w serwisie raczej będzie drożej ;D zadzwoń i spytaj, przecież nie musisz od razu podawać imienia i nazwiska i takich tam hehe :DDD ja wymieniałem tak matryce w lapie bo spadł :o i wymienili bez problemu - lepiej Wam powiem - zapłaciłem za nią chyba coś koło 800 zł - na allegro mogłem wyrwać już za 400 zł aaale nie straciłem mimo wszystko gwary na lapka - tylko naprawa ekranu nie była uwzględniania jako gwarancja jako, iż uszkodzenie fizyczne z winy człowieka itd ;D
PS. dzwoń do serwisu HTC bezpośrednio a nie do Orange 😛
/edit - @down - nie wiem czy jest, ale ja Ci polecam zadzwonić chociaż i się spytać, powiedzieć, że masz HTC Magic, że jest jeszcze na gwarancji, że spadł Ci i ktoś nadepnął na niego i się uszkodził ekran i że chciałeś się dowiedzieć ile taka wymiana ekranu by kosztowała i czy na pewno jeżeli skorzystasz z autoryzowanego serwisu w tym przypadku to gwarancja będzie w dalszym ciągu obowiązywała (w przyszłości). Bo tak jak mówię - ja chciałem matryce wymienić sam - co to za filozofia rozłożyć panel i podpiąć nowy lcd :DDD aaale kiedy mi powiedzieli, że nie trace gwarancji na lapciaka za 3 koła - stwierdziłem, że nie ma sensu... i wysłałem do serwisu - przynajmniej później mogłem spać spokojnie 😃