P4vLOx Żeby nie spamować innych tematów stworzylem ten temat. Tutaj mieszczą sie wszystkie rozmowy, które nie kwalifikują się do reszty tematów 😉
chosen_one Jest jakaś możliwość rezerwowania nicków?? (weryfikacja np. przez IP lub pass) Teraz każdy może się podać z kogoś innego w cs ;D
Adeq chce odkupić używaną płytkę CS:S razem z CD-KEY'em kolega na niej grał na steamie itp i teraz pytanie, mogę zrobić własne konto steam i wklepać KEY który już był wklepany na innym koncie?
wojtass7 jeśli chodzi o legalność to tak bo stałeś się jej właścicielem, jak zareaguje steam to nie wiem na ea 1 klucz jedno konto do grania...
Suchy chce odkupić używaną płytkę CS:S razem z CD-KEY'em kolega na niej grał na steamie itp i teraz pytanie, mogę zrobić własne konto steam i wklepać KEY który już był wklepany na innym koncie? Nie, nie da się użyć 2x tego samego klucza który już przypisano do innego konta.
zippa Ja gram w CS od 2 dni i nie mogę ustawić mikrofonu , albo gadam jak po mutacji , albo harczy Zippa jest tylko jeden //- Ty też przecież słuchasz http://forum.android.com.pl/662399-post233.html
SK to wina mikrofonu. A po za tym nie używaj mikrofonu jak nie odbyłeś mutacji ... bo to denerwuje jak taki dzieciak z piskliwym głosem wejdzie na jakiś serwer i ciągle gada "żal" "ale urwał" itd. Bądź wyrozumiały dla graczy. 🙂