Wincenty Hunter89 Systemowe poprawki Google Play na razie dalej lipiec, chociaż niedawno mi zniknęły na jakiś tydzień. Miałem to samo. Trzymaj aktualny update Sklepu Play (Zaktualizuj Sklep Play)
Stanislaw_D. Hunter89 Cześć, Jak oceniasz działanie telefonu po aktualizacji do A13? Są opinie użytkowników, że zaczyna żreć baterie i inne problemy. Zastanawiam się czy warto aktualizować czy zostać przy, stabilnym, A12. Dzięki za odpowiedź.
Hunter89 Tak, potwierdzam. U mnie też wpadło. Wersja: A528BXXS1DVL2 / A528BOXM1DVK5 / A528BXXU1DVK5 Rozmiar: 228,15 MB Poziom poprawki zabezpieczeń: 1 grudnia 2022 Jak na serię A, to Samsung się stara. Andek 13 i świeże popraweczki.
Hunter89 U mnie bateria bez zmian. Natomiast duża zmiana jeżeli chodzi płynność czy animacje. Widać gołym okiem, że to poprawili. A tak, to reszta dla mnie bez zmian, jest ok.
ali-4 Kim-Kolwiek Jedynie mam informacje, że Korea już ma na A52s. Strasznie im to długo schodzi z tym modelem, nawet A32 już dostał 5.1
Kim-Kolwiek ali-4 Dalej masz aktualizacje systemu w Google Play ze 1 stycznia 2023 po tej najnowszej poprawce ?
ali-4 Kim-Kolwiek Systemowa Google Play 1 marca Ale jeśli o mnie chodzi to czekam na update dla THL, bo mam zmienione csc