Wrzucam jako odzielny post zeby podbic temat. No ja Wam powiem, że jestem mega zadowolony z baterii. Jeśli SOT na całej baterii przy lte wynosi 5-5,5h bez uśpionych aplikacji w normalnym użytkowaniu w ciągu dnia to dla mnie jest bomba.
Ekran wqhd, adaptacyjna płynność, jasny motyw(!). Trochę smsow. Trochę rozmow. Reszta tak jak widać na screenie. Jeszcze żaden mój telefon nie trzymał tak dobrze na baterii. No może poza p40 pro ;p
Od zielonego do zielonego to noc i te 6% w 6h snu, o ktorych wczesniej wspominalem. Później doładowałem do pełna.
@rafak szczerze nie zastanawiałem się nad tym i nie wiem co to za statystyka.
Cały dzień w pracy bateria wytrzymała tak jak widać. Do 0% podbiło by do +-5h sot na lte. Także jak na pierwszy dzień testów jest mega dobrze. Żaden telefon mi jeszcze nie wytrzymał całego dnia w pracy. Zawsze musiałem sięgać po ładowarkę. Już aż się zmuszam do używania nadal telefonu 😃. Ale już nie chce mi się zbijać do 1%.
Tak jak widzicie nie nadawajcie uprawnień yanosikowindo działania w tle. Bonnie używałem go dziś w ogóle a zużył wciagu calego dnia 8%.