Hej, Czy jest jakiś dobry sposób na nagrywanie rozmów w S22 Ultra na Android 12 ? Niestety ACR nagrywa tylko mikrofonem i słabo słychać drugą stronę a rozmowy przez bluetooth nie nagrywa 🙁
Na XDA jest wątek na ten temat, tam wygrywali inny region. Np. Ukraina ma wbudowane nagrywanie rozmów, ale za to nie działa wtedy Samsung Health.
SKRYTOBOJCA
Samsung Health działa. Nie doczytałeś tam co dokładnie nie działa.
Zresztą tu na forum już też jest to opisane. Poszukajcie a znajdziecie.
Czyli na polskim sofcie tego nie zrobię ? A czy nie stracę gwarancji zmieniając soft np. na ukraiński ?
Nie.Nie stracisz.
Przeczytałem wątek na XDA i wychodzi na to, że dla SM-S908B aby uzyskać nagrywanie dobre są SEK(ukraiński) i ILO(izraelski). Niestety z tego co widzę to zyskujemy nagrywanie, ale tracimy wbudowaną ochronę przed SPAMem… Czy jest jakiś CSC, który ma obie funkcjonalności? Samsung Pay mnie nie obchodzi.
endrju_pl
Co prawda S21 i mam THL, ale ochrona przed spamem działa prawidłowo.
A czy ktoś ze zmienionym CSC na takie z działającym nagrywaniem może powiedzieć czy działa wtedy ACR? Miałem kiedyś natywne nagrywanie, ale z doświadczenia wolę ACR.
Działa.
sabm Działa.
O jakim ACR pisałeś? Zmieniłem CSC i natywnie mi nagrywa w dialerze, ale w ACR od NLLapps niestety są tylko trzaski zamiast nagrania drugiej strony. Szkoda trochę bo zależało mi na zarządzaniu nagraniami w ACR.
Czy ktoś używa Cube ACR?, w sofcie bez zmiany w CSC? Nie chcę się bawić w zmiany układu oprogramowania, bo się mi to znudziło w S'Note 9
Zainstalowałem dziś tego Cube ACR i co ciekawe wydaje się nagrywać nie najgorzej w przeciwieństwie np. do klasycznego ACR w którym ledwo słychać rozmówcę bo zbiera mikrofonem. Niestety dla mnie Cube ACR jest zdyskwalifikowany przez model biznesowy - nie cierpię subskrypcji.
Sprawdź w ustawieniach acr i ustaw nagrywanie systemowe.
Nie mam takiego ustawienia w ACR. Zaznaczam tylko, że jest to ten ACR od NLLapps, ten z białą słuchawką na czerwonym tle.
ACR działa bez zmiany CSC, tylko nie nagrywa przez Bluetooth
PawełC
Czy Tobie na pewno chodzi o ten ACR o którym piszę, lub o jego działaniu na S22 Ultra? Nie wydaje mi się. Ja zainstalowałem Cube ACR i tak jak pisałem działał, ale z takimi subskrypcjami mi nie po drodze. Ja piszę o dawnym ACR z logiem w którym jest biała słuchawka telefoniczna na czerwonym tle.
Tak, o tym.
ACR tak działa że nagrywa z mikrofonu więc drugą stronę ledwo słychać 🙁 Ja poszukuję czegoś co będzie dobrze nagrywać ze wszystkich źródeł itp.