Witam
Aktualnie posiadam Huawei P20 Pro z którego jestem zadowolony ale przyszedł czas zmienić na coś nowszego. Szukałem czegoś wydajnego w kwocie do 2500zł z niezłym aparatem. I tu znalazł się Huawei Mate 40 Pro. Wiadomo nie ma usług google. Chciałbym się dowiedzieć od użytkowników tego telefonu czy na chwilę obecną jest możliwość wgrania usług google lub odblokowania bootloadera i wgrania jakiegoś custom romu. Z tego co widzę w cenie 2000zł można zakupić używkę mate 40 i w tej cenie chyba nic lepszego się nie znajdzie. Na forum widziałem że zachwalają Samsunga S21 FE 5G ale czy wydajnościowo jest on lepszy od mate 40 pro. Aparat foto ma lepszy ?
Z góry dzięki za odpowiedzi
simoneon Niestety, nie ma możliwości wgrania GMS do Mate 40 pro tak żeby były zintegrowane z systemem. W tej kwocie kupisz P40 pro do którego można wgrać GMS ale i w tym modelu jest coraz trudniej. Podejrzewam że niedługo zablokują całkiem możliwość wgrania usług google.
Nikt nie posiada tego telefonu ?
Nawet z wgranym Google będą pojawiac sie bugi i nie bedzie wszystko działać tak jak powinno (aplikacje)
Ja po roku, mimo, ze z samego urządzenia bylem.zadowolony, pozbyłem sie mate 30pro bo bylo mi ciężko.
Teraz są jakieś metody z dualspace i nnym softem. Rozumiem że nie masz już Huaweia. Chcę się dowiedzieć jak teraz wygląda sytuacja ale widzę że będzie ciężko uzyskać info od użytkownika z wgranym google