agaopo Czytałam podobny temat,ale dotyczył sieci ERA,a ja mam ORANGE i nie bardzo wiem co gdzie poustawiać. Myslę zresztą,że ustawienia mam poprawne,bo raz na dziesięć wysyła się mms.Zainstalowany mam APNdroid i włączoną funkcję mms.Korzystam z Handcent sms,ale na standardowym tez nie wysyła.
Sykes Polecam CI przejrzeć ten temat: Forum po zmianach, link nie działa I...testowac, testowac. Uzywaj narazie standardowego SMS, jesli sie powiedzie, uzywaj Handcent
agaopo no niby działa,tylko co chwilka na pasku powiadomien pokazuje mi się ikona E i 2 strzałeczki,czy to mi ciągnie kasę?
s_o_r_e_n Nie.nie pobiera Ci to kasy. Telefon w celu wysłania mms musi połączyć sie z jechac,ale koszt tego połączenia jest wliczony w cenę mmsa. Widzę ze nasz orange...zamiast korzystać z apndroid i kombinować z połączeniami polecam wykupienie pakietu mb.za 5 zł nasz do dyspozycji pakiet 100 mb,a za 15 pakiet 500:) cena nie za wysoka, a nasz spokój.nie musisz sie martwić czy nie ubywa Ci kasy z konta przy każdej próbie połączenia.a i sam magic przy pakiecie danych jest znacznie ciekawszym telefonem:) Sent from my HTC Magic using Tapatalk