mlynek Witam tutaj bardziej pytanie do użytkowników forum pracujących w sieciach komórkowych. Czy w jakiejs innej sieci oprócz Play ma być dostępny tel. Motorola Milestone ?. Pytam dlatego że w Play mają jakies sztywne zasady i nie chcą mi zejsc z ceny tel. mimo że jestem już ich użytkownikiem tylko wciskają mi parę minut więcej na pół roku itp. Wiec jak by się w innej sieci miała pojawić w najbliższym czasie to może bym zmienił sieć.
isaak No bo czasy kiedy zmieniało sie ceny na przedłużenie już się skończyły. I raczej tylko przy bardzo wysokich abonamentach, wiem bo mój brat chodzi na szkolenia jednej z dużych firm 🙂 i ta firma nie planuje żadnych androidów 🙂
Sprite i prawdopodobnie jest to orange. Kicha po maksie. Milestone jest zbyt high-endowym telefonem by od razu trafił na półki w salonach dla plebsu, prędzej "rewolucja" zacznie się od biznesowej części użytkowników abonamentów i "sprowadzenia" na życzenie.
shaka orangutan chyba planuje wprowadzić Desire, albo już jest na zamówienie. Nie pamietam dokładnie.
mlynek orangutan chyba planuje wprowadzić Desire, albo już jest na zamówienie. Nie pamietam dokładnie. chyba ktoś tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem 😉 co ma piernik do wiatraka oprócz mąki 🙂
shaka Nie do ciebie pisalem, tylko do kolegi wyzej, sorry za brak quoteow. Milestona nie ma nikt poza play na razie. Mozesz kupic sobie na wolnym rynku. Sent from my Milestone using Tapatalk
bartekc00 nie. Droid ma inny standard GSM, nie ma wejścia sim tylko jakąś inną. i nie baw się w odkop, bo kolega dobrze Ci odpowiedział. Zresztą droid ma odblokowany bootloader a milestone nie
coren To ze wygladaja tak samo nie ma znaczenia, to dwa rozne telefony i tyle. <baggus>Wystarczy. Koniec :offtopic: Jak będzie informacja, że Milestone wchodzi do innego operatora niż Play w Polsce to wtedy piszcie