Podobnie jak kolega wyżej zrobiłem wszystko z wiki włącznie z najnowszym radiem (2.22.23.02) i recovery RA-dream-v1.7.0. Pominąłem jedynie wgrywanie pkt. 7 - SPL od Haykuro. I teraz moje pytanie co mam wgrać dalej tylko wytłumaczone jak dla laika. Chciałbym wgrać na początek "donuta by laszlo" ale zbytnio nie wiem jak :/ Kolejne moje pytanie to jak wejść do roota bo w wielu tutorialach jest napisane np. zatwierdź dostęp do roota lub coś w tym stylu. A mi jak coś wklepuje w Terminal emulator wyskakuje PERMISSION DENIED czyli tak jakbym nie miał dostępu do roota:/ Proszę o pomoc, co i jak zrobić żeby wgrać jakiś rom. Miło by było jeszcze coś o partycjach na karcie jak je rozmieścić (moja karta Kingston 8gb sdhc class4)
edit:
Nie wiem dlaczego ale nie zapisuje mi się to recovery RA-dream-v1.7.0. Po jednym restarcie jest oki natomiast przy następnym wraca do tego z wiki - cm-recovery-14. Niby wszystko dobrze ale jednak coś nie tak. Teraz to już sam nie wiem czy mam w końcu roota czy też nie :/
edit:
Dobra po wielu godzinach jakoś udało mi się wgrać donuta by laszlo i teraz czas na testy