pindzio Witam!Czy jest jakiś sposób na to aby po podłączeniu hero przez usb do komputera była możliwość serfowania po necie z komórki.
reg jest wbijasz w ustawienia -> sterowanie bezprzewodowe tam na sam dol i zaznaczasz udostepianie najlepiej zrobic to przy kompie podpietym do neta zeby mogl dociagnac potrzebne sterowniki (win7)
pindzio ale to mam zrobić na konie?weź dokładnie poinstruuj bo w swoim hero nie mam takiej opcji sterowanie bezprzewodowe?
qsh90 no tak i którą dokładnie opcję mam tam zaznaczyć? Internet Sharing(Share Phone's mobile network with PC)
pindzio nie mam takiej opcji w zakładce sieci zwykle i bezprzewodowe:/ o to co tam się znajduje:tryb samolotowy,wi-fi,ustawienia wi-fi,bluetooth,wstawienia bluetooth,,ustawienia sieci vpn,,sieć komórkowa,sieci komórkowe więcej opcji nie ma:/
qsh90 to az dziwne ja pod tymi wszystkimi w takiej kolejności jak wymieniłeś mam jeszcze ta opcję, może to kwestia ROMu, ale to już lepiej niech się wypowiadają bardziej wtajemniczeni uzytkownicy
HouseM opcja pojawia się dopiero po podłączeniu pod kabel usb i do kompa. Ale zaraz zaraz ty chcesz serfować w telefonie czy w komputerze ?
sledz Bylo walkowane duzo razy, najlatwiej stworzyc acces point na komputerze z win7 i programem connectify o ile Twoja karta wspiera ten tryb, po kablu chyba nie ma bo latwiej i szybciej po wifi Sent from my HTC Magic using Tapatalk
chestercsr ale chyba jemu chodzi o to aby mieć neta z PC na Hero a nie odwrotnie... no chyba że się mylę ;p
zbaracki dokladnie o to mu chodzi. na WM to dzialalo bezproblemowo, na androidzie poki co sie nie da. (WM laczy sie z automatu z kompem po RNDIS i ustala transmisje IP) zostaje polaczenie po wifi do kompa.