jeronimo W tym temacie można dyskutować na tematy związane z aktualizacjami oprogramowanie, co wprowadzają, co chcielibyście zobaczyć, błędy itd.
jeronimo dydy_rydy Fajna data poziomu zabezpieczeń. Czerwiec 2023. W takim razie co oni tu aktualizują, bo napewno nie zabezpieczenia.
dominikm Nie wiem co aktualizują, ale mam wrażenie, że po tej aktualizacji zegarek ma mega przycinki.
Dawid110d seba84_2005 Kiedyś posiadałem GW Active 2 wersję Bluetooth i czekałem, bo pierwsze update dostawały wersje LTE. Teraz mam GW6 LTE i znowu czekam, bo tym razem wersje BT mają pierwsze update. Zawsze miałem łeb do interesów 😃
seba84_2005 Dawid110d akurat samsung od czasów wear os nie wiedzieć czemu właśnie wersję lte jakoś traktoje opieszale i każdy model dostaje w wersji lte później.
seba84_2005 Dawid110d nie wiem jak active 2, ale miałem 4 classic, 5 pro i teraz 6 cl 47mm w wersji lte. Każda z nich czekała dłużej niż wersja bt.
rafak Po ostatniej aktualizacji bateria strasznie leci. Przed miałem prawie 3 dni, teraz około 40 h - ktoś też tak ma ?
seba84_2005 rafak zrób wipe cache z poziomu recovery. U mnie nawet lepiej, bo usługi goole przestały drenować baterię.