Sapcia Witam, Wszelkimi sposobami próbuje ustawić APN-a pod MMS-y w Play ale dalej nie działają. Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł co można ustawić aby ruszyło. Dziękuję
baggus Ustawień z ostatniego postu w tym temacie próbowałeś? Forum po zmianach, link nie działa . Według sancho działają.
Sapcia No właśnie te ustawienia mam obecnie wklepane. Ale nie działa, ani wysyłanie ani odbieranie mmsów. Przy przychodzącym MMS-ie pojawia się informacja, ale opcja download nie powoduje ściągnięcia obrazka itp Prośba o pomoc
Phlox Pytanie czy to wina Play-a czy Ery G1? Dzisiaj wysyłam do nich reklamację, z ich tempem odpowiedzą pewnie za dwa tygodnie...
[usunięty] póki co G1 nie mam- mam inny tel. i na play fresh w ogóle mi MMSy nie chodzą. kiedyś w play na karte chodziły więc nie wiem co jest
krzaczek5 podłączam się do prośby - w mailu dostałem takie dane nazwa: P4 Internet APN: Internet Proxy: brak Port: brak Nazwa użytkownika: PLAY Hasło: PLAY Serwer: PLAY MMSC: brak Proxy dla wiadomości MMS: brak Port MMS: brak Protokół MMS: WAP 2.0 MCC: 260 MNC: 06 Typ APN: default Nazwa: P4 MMS APN: mms Proxy: brak Port: brak Nazwa użytkownika: PLAY Haslo: PLAY Serwer: PLAY MMSC: http://10.10.28.164/mms/wapenc Proxy dla wiadomości MMS: 10.10.25.5 Port: 8080 Protokoł MMS: WAP 2.0 MCC: 260 MNC: 06 Typ APN: mms jednak po kliknięciu Pobierz dalej nic. Proszę o pomoc