eddie71
@' eddie71 komunikat dotyczył pamięci wewnętrznej to mój błąd .
Komunikat jeszcze raz
"Pobieranie nie powiodło się .Nie można pobrać z powodu braku dostępnej przestrzeni w pamięci w
wewnętrznej .Odłącz pamięć jako dysk zewnętrzny i spróbuj ponownie ".
Wiem że pamięć zewnętrzna to karta sd która jest umieszczona w smartfonie i ma 64 gb i jest zupełnie pusta ponieważ nic nie wgrywałem na nią . W tym problem ,że wchodząc w ustawienia i dalej klikam w pamięć wewnętrzna ( 21 % zajęte - 50 ,34 GB wolne ), zakładka - ekran pamięci wewnętrznej ta otwiera się tylko na 3 sekundy , po czym wyswietla się komunikat "Aplikacja Ustawienia przestała działać i pod spodem 0 aplikacji X zamknij aplikację i to wszystko . gdy klikam zamknij aplikacje wszystko powraca do ekranu głównego . Nie znam sposobu aby wejść w tą pamięć wewnętrzną i tam coś pokombinować , tak aby można było ściągnąć ten film . Nie wiem co się stało ,że po kliku w Pamięć wewnętrzną po 3 sekundach dostęp do panelu pamięci wewnętrznej zamyka się tym komunikatem .
Dodatkowe pytanie czy reset do ustawień fabrycznych zlikwiduje moją przynależność do grupy na Whatsupie i jego administrator będzie musiał dodawać mnie ponownie do tej grupy ?
Zastanawiam się nad tym resetem , być może on spowoduje ,że uzyskam wtedy dostęp do tej pamięci wewnętrznej .
Dziękuje za pomoc