700 korzysta z standardu Micro USB ?
Nie, mają własną wtyczkę. Pozwolę sobie zacytować: "Ładowarka i Kabel USB nie posiadają standardowego wtyku, a microUSB, niby nic szczególnego, ale znalezienie działającego zamiennika, jest znacznie utrudnione. " Z tym szukaniem zamiennika to troszkę aż śmieszne 😃
moje zazwyczaj chowaja sie pod dywanem. chociaz ostatnio jednego zlapalem dopiero na lotnisku, bo zachcialo mu sie odwiedzic rodzinny tajwan
Mój był cwany. Ja wiem, że on nie chciał uciekać. Było mu ze mną dobrze. Wcale jakoś go nie wykorzystywałem. Tylko kilka giga przewinęło się przez jego zwoje. No może kilkanaście. Jak widziałem, że ma dość to korzystałem z adaptera, a on odpoczywał. Pewnie was zdziwię ale mam podejrzenia. To mogło być uprowadzenie :eek: Może jakiś kablozłodziej grasuje. Chowajcie kable, bo nie nie znacie dnia ani godziny, kiedy po Wasz zawita...
Moje kabelki często lubią chować się w najmniej oczekiwanym miejscu np. na biurku, nie raz już cały pokój przekopałem, a kabelek od mojej mp4 leżał sobie grzecznie na biurku, pod książką od matmy
Biurko to było jego miejsce. Miał swój kącik tutaj. Jak już pisałem wyżej, obawiam się, że to coś poważniejszego niż zwykłe zaginięcie :eek:
Ah... Jak bym widział swój pokój sprzed 2 dni. Te wspomnienia:rolleyes: