[usunięty] Witam. Czy może ktoś pobrać tą grę i sprawdzić czy działa na naszym fonie? Forum po zmianach, link nie działa mam stosunkowo wolnego neta dokładnie to orange i jestem po limicie transferu więc mi prędkość ciachneli to pobranie dodatkowych 135mb danych trwało by wieki xD A nie jestem pewny czy gra by działała ;p Z góry thx.
Yameso Od razu należy dodac że gierka ta chodzi tylko po andkiem 2+ Sprawdziłbym ci to, gdyby nie to ograniczenie.
wizu Pobieram, dam znać czy śmiga na i5700 @EDIT kurde, net w robocie mi przerywa i nie ściągnę z linków, a przy próbie pobrania przez grę wywala błąd :/
Neeco83 Niestety nie da rady.Po uruchomieniu gry menu jest nie czytelne(to da się obejść) lecz i tak wiesza się po ''loading''
gotrunks Na czystym JE1 gra pobrała wszystko sama, uruchomiła się... a dalej od ekranu menu to same artefakty. Widać początkowego logo gameloftu jest przeznaczone dla telefonów ze znacznie większą rozdzielczością być może dlatego później jest taka kaszana...
nozdormu tylko ze jest cos takiego ze jak cache skopiujesz to masz polowe loga gameloft (cache jest zreszta z milestone), jesli uruchomisz bez cache masz na caly ekran, sprawdzalem dzisiaj ale nie chcialo mi pobrac reszty plikow. Mam jakies problemy z wifi, jutro jeszcze raz sprawdze.
WojtekX ale masz milestone a w dziale pytają o i5700... Przepraszam, to wina pisania przez tapatalk. Ten post z desire mnie zmylił. Może to wina tych sławnych spapranych sterowników od grafiki?
Jimmyboy mam takie pytanie 🙂 czy na i5700 chodzą jakieś fajny gry od Gameloft itp ? może jakieś gry w 3D ? ostatnio widziałem jakąś reklamę w necie apropos gier od Gameloft w 3D HD [^_^]. Czy możecie polecić jakieś warte uwagi 😃 z góry dzięki za info ;D
tratox już bez przesady gry 3d to na komputerze heh to smartfon a nie gameboy ja tam wole swoja spice nawet jak gier 3d nie pociagnie ale te pingwiny mnie wciagneły 😃
weed właśnie. jak się nazywała ta gierka z pingwinami? miałem ją na orginalnym romie z ery i zapomniałem tytułu.
fatino właśnie. jak się nazywała ta gierka z pingwinami? miałem ją na orginalnym romie z ery i zapomniałem tytułu. Crazy Penguin A co do gier na Spice. 2D śmigają. Te z gameloftu wątpię 🙂 Z 3D to chyba Speed Forge 3D i Winds of Steel dają radę u mnie. Nagrałem dwa filmiki: Mystique. Chaper 3: Obitus (3D) [ame= ] [/ame] Armageddon Squadron (3D) [ame= ] [/ame] (nudziło mi się 🙂)
gta Sandstorm nie działa ale udało mi sie właczyc nova! Odjazd,chodzi jakies 3 klatki na sekunde 😛, moze jak beda sterowniki to bedzie chodzic...