Witam. Czy może ktoś pobrać tą grę i sprawdzić czy działa na naszym fonie?
Forum po zmianach, link nie działa
mam stosunkowo wolnego neta dokładnie to orange i jestem po limicie transferu więc mi prędkość ciachneli to pobranie dodatkowych 135mb danych trwało by wieki xD A nie jestem pewny czy gra by działała ;p
Z góry thx.
Od razu należy dodac że gierka ta chodzi tylko po andkiem 2+ Sprawdziłbym ci to, gdyby nie to ograniczenie.
niech zobaczy ktoś kto ma Desire jak można bo jestem ciekaw...
Pobieram, dam znać czy śmiga na i5700
@EDIT
kurde, net w robocie mi przerywa i nie ściągnę z linków, a przy próbie pobrania przez grę wywala błąd :/
Niestety nie da rady.Po uruchomieniu gry menu jest nie czytelne(to da się obejść) lecz i tak wiesza się po ''loading''
Na czystym JE1 gra pobrała wszystko sama, uruchomiła się... a dalej od ekranu menu to same artefakty. Widać początkowego logo gameloftu jest przeznaczone dla telefonów ze znacznie większą rozdzielczością być może dlatego później jest taka kaszana...
U mnie dziala bez problemu:)
Sent from my Milestone using Tapatalk
ale masz milestone a w dziale pytają o i5700...
tylko ze jest cos takiego ze jak cache skopiujesz to masz polowe loga gameloft (cache jest zreszta z milestone), jesli uruchomisz bez cache masz na caly ekran, sprawdzalem dzisiaj ale nie chcialo mi pobrac reszty plikow. Mam jakies problemy z wifi, jutro jeszcze raz sprawdze.
Przepraszam, to wina pisania przez tapatalk. Ten post z desire mnie zmylił.
Może to wina tych sławnych spapranych sterowników od grafiki?
mam takie pytanie 🙂 czy na i5700 chodzą jakieś fajny gry od Gameloft itp ?
może jakieś gry w 3D ?
ostatnio widziałem jakąś reklamę w necie apropos gier od Gameloft w 3D HD [^_^].
Czy możecie polecić jakieś warte uwagi 😃 z góry dzięki za info ;D
Polece Ci wszystkie od nich 🙂. Z tym że te gry są na lepsze telefony...i łezka się pojawia 🙂.
może jest jakaś strona skąd można ściągnąć jakieś gry na androida ;D coś polecacie ? 😃
Dział download na forum.
już bez przesady gry 3d to na komputerze heh to smartfon a nie gameboy ja tam wole swoja spice nawet jak gier 3d nie pociagnie ale te pingwiny mnie wciagneły 😃
właśnie. jak się nazywała ta gierka z pingwinami?
miałem ją na orginalnym romie z ery i zapomniałem tytułu.
właśnie. jak się nazywała ta gierka z pingwinami? miałem ją na orginalnym romie z ery i zapomniałem tytułu.
Crazy Penguin
A co do gier na Spice. 2D śmigają. Te z gameloftu wątpię 🙂 Z 3D to chyba Speed Forge 3D i Winds of Steel dają radę u mnie.
Nagrałem dwa filmiki:
Mystique. Chaper 3: Obitus (3D)
[ame=
Armageddon Squadron (3D)
(nudziło mi się 🙂)
Sandstorm nie działa ale udało mi sie właczyc nova!
Odjazd,chodzi jakies 3 klatki na sekunde 😛,
moze jak beda sterowniki to bedzie chodzic...