Wincenty zuczek16 Używamy tej samej metody co na serii S23 https://forum.android.com.pl/topic/384459-samsung-galaxy-s23-s23-s23-ultra-debranding-nagrywanie-rozmow-sposoby-i-dyskusja-ogolna Galaxy S24 oraz S24+ z procesorem Exynos | Galaxy S24 Ultra z procesorem Snapdragon Czytaj ⬇️
2clone Zmieniłem w s24 ultra na THL, nagrywanie działa, również jest dostęp do nagrań przeniesionych z poprzedniego telefonu z poziomu dialera.
DanLeen 2clone csc THL nagrywanie i spam działa, health działa z Watch5 pro. Lecz brak czatu rcs, wgl nie widoczny w ustawieniach wiadomości.
wojcior 2clone Mam prośbę czy mógłbyś pokazać jak wygląda dostęp z poziomu dialera, czy tak jak w Huawei P30?
zuczek16 A czy jak wezmę THL tak jak w S23u to będą działać płatności NFC przez portfel google ? I czy będzie mi działać normalnie Samsung Health z SGW5Pro bo z s23u działało ?
2clone zuczek16 jeszcze nie płaciłem, ale widzę, że jest normalnie gotowy do płacenia żeby zbliżyć, a nie tak jak w jednej aktualizacji że pokazywało brak certyfikatu na s23u. Odnośnie Health, wszytsko działa z watch6.
zuczek16 2clone niestety coś nie działa przy próbie zmiany CSC Chyba coś popsuło się Dobra poszło za pomocą SamFw FRP Tool
arenik Cześć. Jak wy się odnajdujecie w tych plikach z nagraniami? W poprzednim telefonie nagrania były widoczne przy wyborze kontaktu, poza tym miały w nazwie pliku nazwę kontaktu. Teraz w samsungu nazwa pliku to recording i data. A jak będę potrzebował znaleźć konkretną rozmowę z kimś ale nie będę znał daty i godziny to jak to zrobić?
zuczek16 arenik wchodzisz w spis połączeń i przy każdym połączeniu masz ikonkę z możliwością osłuchu Tutaj w nazwie pliku jest "Nagrywanie połączenia nazwa kontaktu lub numer telefony gdy nie zapisany data w formie dwie ostatnie cyfry roku miesiąc numer dnia _ i jakiś numer
iMoCks Dawno nie miałem żadnego Samsunga i od dwóch dni bawię się S24U. Czy teraz zmiana CSC jest wykonywana na wszystkim? W sensie mam EVR/EVR/EVR/EUX/EVR to czy zmieni mi wszystko na EUX? Czy pozostanie ślad po EVR?
Bubu.66 Witam, wiadomo czy będzie dostępne CSC SEK, dzisiaj sprawdzałem to w oprogramowaniu SamFw Tool 4.8.1 brak takowego ??