ziomski Telefon trochę zawilgotniał w plecaku. Wtedy jeszcze przycisk dzialal, tak mi sie wydaje. Obecnie telefon nie reaguje na wcisnięcie przycisku. Kiedy wkłądam baterię sam sie uruchamia. Co mam zrobić?
Bo-lerro Woda robi swoje. Mozesz go sprobowac przesuszyc, a potem sprobowac, jezeli nie to do wanienki ultradzwiekowej z plytka klawiatury i po sprawie 🙂
ziomski dość dziwna sprawa bo do ta malutka płytka z przodu to są dwie sklejone folie z wydrukowanymi ścieżkami ciężko żeby woda temu krzywde zrobiła. Przycisk nie zaśniedział. sprawdziłem.
ziomski Bardzo możliwe, styków nie sprawdziłęm. Jedyne co mogło sie stać to mogły zaśniedzieć. Tak mi się wydaje.
ziomski Matko, jeszcze raz tego klocka rozkręcać :zakrecony: ---------- Post dołączono o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Niestety nic z tego
Minuello A sprawdz jak masz mozliwosc czy inna sprawna płytka u ciebie zadziała jak masz mozliwos bo moze byc ze cos innego padlo i lipa 😛
ziomski Niestety nie mam możliwości. Jest może jakiś myk żeby przerywać rozmowy i blokować telefon w inny sposób niż przyciskiem power??
miedzianek Moze poszukaj jakiegos callera ktory wyswietli na ekranie przyciski odbierz/odrzuc/rozlacz