ProSabaku Szczerze mówiąc trochę się zdziwiłem, gdy popatrzyłem na nowe uploady na forum i zobaczyłem 4 high-endowe gry. Jedną z nich jest FPS Nova. Od siebie mogę dodać, że wszystko działa poprawnie na Motoroli Milestone. Mam spore nadzieje, dotyczące następnych portów z Iphone'a. A jak u was chodzi? Pytanie głównie do użytkowników Nexusa.
iWoocash Nie działa na Desire - zatrzymuje się w ściąganiu na samym początku (no może 15% pobrane +/-) i stoi 😛
[usunięty] iWoocash ściągnij paczkę z pierwszego posta(pod zdjęciami- link działa, sprawdzałem przed chwilą) i wrzuć folder Gameloft bezpośrednio na kartę pamięci. sam plik jest spory, ma około 77Mb. Mi jednak pobrało via WiFi bez problemu.
Migang u mnie na desire, wszystki pliki sie pobieraja pisze dotknij ekran zeby kontynuować , klikam i gra sie wylacza i pozniej jak uruchamiam ponownie to to samo jest;/
[usunięty] Galaxy Spica- Pierwsze uruchomienie(po ściągnięciu paczki)- kilka sekund zwiechy i potem ekran z opcja zalogowania się na serwer gry, dałem kontynuuj, zwiecha i tyle. Kolejne uruchomienia to tylko biały ekran i jakieś dzięki w tle. Po pierwsze za duża rozdziałka jak na Spice, a po drugie ten nieszczęsny OpenGL.
marcinnagi napiszcie czy na g1 ktos prubowal to puscic. mam limity danych, a jest tego troche do pobrania
Python361 napiszcie czy na g1 ktos prubowal to puscic. mam limity danych, a jest tego troche do pobrania Na g1? Optymista....
dynamoix po pierwsze których u=ó po drugie przeczyj to ze zrozumieniem Gra działa na Motoroli Milestone! Wymaga Android 2+ po trzecie na słabszych fonach .... hero / g1 / magic / nawet android 3.8 nie pomoże ponieważ przy max 5 fps grać się nie będzie dało ...
bartezz mam Desire od kilku dni więc traktujcie mnie jak idiotę 😉 ściągnąłem sobie tą paczkę plików ok 70MB wrzuciłem na kartę SD, odpalam plik apk i jest info że mimo wszystko muszę ściągnąć "additional data" na tel...chwilowo jeszcze nie mam abo z netem więc połączyć się nie mogę a Wi-Fi nie łapię więc o co kaman. Robię coś źle czy koniecznie coś musi zostać dograne z netu ?
iWoocash Też to mam - fail. ---------- Post dołączono o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- Sorka za dubla, ale odświeżam - udało mi się zassać i gra mi się wyłącza - więc nie działa. </3
bartezz napiszcie czy śmiga wam ona po ściągnięciu plików z działu download, czy z netu przez plik instalacyjny? ja ściągałem tą paczkę plików udostępnioną w dziale download i dalej domaga się łączenia z netem jakby nie było tam wszystko co trzeba. asphalt 5 natomiast bez łączenia z netem chodzi jak trzeba