witaj
tu masz odpowiedz na twoje pytanie napisana po kupieniu tego telefonu przeze mnie
Forum po zmianach, link nie działa
poczytaj sobie ale sie nia nie zrazaj bo ja mam naprawde krytyczne podejscie do tego co uzywam 🙂
a bylo to pisane w czasach kiedy w necie byl zalew ohow i ahow na temat tego fona
natomiast po wielu miesiacach uzytkowania tego telefonu musze dodac pare rzeczy.
ogolnie mimo wielu zastrzezen telefon sie sprawdza. napewno musisz sie przy nim (ale tez przy kazdym nowym telefonie z takim wyswietlaczem) przyzwyczaic do czestego ladowania baterii. musisz miec ladowarke wszedzie tam gdzie przebywasz dluzej. czyli w moim przypadku jest to praca, sypialnia, samochod. wszedzie tam jestem podpiety.
Natomiast telefon odplaca sie dosc dobra zywotnoscia - moj naprawde pracuje w ciezkich warunkach. jesst solidny , nie ma zwiech. wszelkie problemy zwiazane z softem zaczynaja powoli sie rozwiazywac przez to ze na markecie pojawiaja sie te aplikacje ktorych tak naprawde mocno brakuje w telefonie. jesli jeszcze nie bedziesz sie bac rootowania to juz chyba w ogole sporo ci da ten telefon frajdy.
natomiast napewno denerwujace jest w tym telefonie spowolnienie aplikacji. noale to kwestia przyzywczajenia
duza zaleta jest klawiatura. po paru miesiacach intensywnego jej uzywania nie widze z nia problemow a co wiecej zaczynam powoli pisac juz bezwrokowo:)
ogolnie mimo wszelkich wad to polecam na zasadzie korzystnego stosunku jakosci do ceny. W uk gdzie mieszkam widze je juz po ok 100 funtow tak wiec moze poszukaj dobrze. moze znajdziesz lepsza cene.
moglbym to porownac do wyboru miedzy nowym wypsionym audi a nowa toyota bez dodatkowego wyposazenia ktore musisz zamontowac sam i dopiero wtedy samochod bedzie hulac
pozdr