Skocz do zawartości
Kruchy

WIUI 2.1.20 Stable (2.3.7)

    Rekomendowane odpowiedzi

    aha czyli chyba u mnie problem jest .. czyli wszystko od nowa..;)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Wgrywałem 2-raz i problem nadal ten sam. przełączenie z aparatu na kamerę wyłącza aplikacje. oraz pierwszy raz odkąd mam sgs2 sam robi sobie wolne i wyłącza się oraz od czasu do czasu nie mogę go odblokować tylko pomaga szybki reset przez wyciągniecie baterii. a na koniec co odkryłem to że podczas włączenia Marketu po 5 minutach zawiecha i znowu musi być szybki reset fona :(

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Kruchy

    Dziwna sprawa, u mnie nie mialem takich problemow. Moze sprobuj kompletnie od nowa?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    no właśnie dziwna sprawa ROM naprawdę fajny ale teraz jak narazie jadę na RevHDv4... Ale dzięki.. :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    faudel
    a na koniec co odkryłem to że podczas włączenia Marketu po 5 minutach zawiecha i znowu musi być szybki reset fona

    u mnie podobnie, ale już po kilkunastu sekundach przebywania w markecie.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Witam serdecznie wszystkich.

    To moj pierwszy post - do tej pory raczej obserwowalem. Panowie jest problem. Zainstalowalem WIUI 2.1.20, wszystko cacy smiga. Jestem powalony jakoscia tego romu w polaczeniu z kernelem Siyah. Bateryjka jeszcze nigdy tak dlugo nie wytrzymywala. Ale jest jedno ale.... nie dziala mi kamera i za cholere nie moge odpalic zadnego avika. Czytalem ze sa z tym problemy ale na romie opartym na ICS w wersji Beta, a nie na WIUI 2.1.20. Jakies pomysly?

    ---------- Post dołączono o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

    Dobra kamera wrocila po hot bootcie. Ale caly czas nie wiem jak dodac kodeki do otwarzacza wideo

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Witam serdecznie wszystkich.

    To moj pierwszy post - do tej pory raczej obserwowalem. Panowie jest problem. Zainstalowalem WIUI 2.1.20, wszystko cacy smiga. Jestem powalony jakoscia tego romu w polaczeniu z kernelem Siyah. Bateryjka jeszcze nigdy tak dlugo nie wytrzymywala. Ale jest jedno ale.... nie dziala mi kamera i za cholere nie moge odpalic zadnego avika. Czytalem ze sa z tym problemy ale na romie opartym na ICS w wersji Beta, a nie na WIUI 2.1.20. Jakies pomysly?

    ---------- Post dołączono o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

    Dobra kamera wrocila po hot bootcie. Ale caly czas nie wiem jak dodac kodeki do otwarzacza wideo

    spróbuj MX Video Player z marketu + kodeki:

    https://market.android.com/search?q=mx+video+player&c=apps

    pzdr

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    MX Video Player zalatwil sprawe. Dzieki. Teraz napidroid i subLoader - programy do pobierania napisow odmawiaja. Tak jakby nie mialy prawa do zapisu.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    picco

    Rom generalnie bardzo dobry. Podoba mi się jego wygląd, przystępna kolorystyka no i duże możliwość customizacji. Szybki i wydajny(prawie 8 tys. w antutu @1,6Ghz) nie mniej jednak zdarzyły mi się crashe bądź dłuższe uruchamianie apek a ponadto chwilę po włączeniu marketu zawiesił mi się telefon(ale tylko raz). Na pewno przegrywa z romami opartymi na stockach jeśli chodzi o odtwarzanie filmów w full hd, czy też nagrywanie wideo. Widać też,co prawda jedynie minimalne spowolnienia, co jednak mnie irytuje.

    Na jakiś czas na nim zostanę, może zostanie wydana jeszcze jakaś lepsza wersja na gb.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Nie wiecie może, czy da się tu zrobić auto załączanie 3g?

    Coś jak w cyanie.

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.