wojtek1995 Mam problem, dotychczas miałem ROM my hero 2.0.5, i chciałem zainstalować nowy ROM Casense12, instalacja została przrwana nie wiem dlaczego. Zresetowałem telefon z recovery pojawił się napis htc magic i po chwili pojawił sie ten ludzik androida. Zsuwa sie tylko w góre i w dół, i nic sie nie dzieje. Co to może być ? prosze o pilną pomoc !
Bo-lerro Wejdz w recovery i zrób Wipe reset- pewnie system zle sie postawil, albo po prostu musisz dluzej poczekac. Przywróc Nandroid Backup 🙂
wojtek1995 Robiłem wipe reset i nic (mam tam 3 odnośniki takie jak ''Wipe data/factory reset'' i to moge ''zwipować'' a tego ''wipe SD:ext partition'' i ''wipe SD:dalvik-cache'' nie moge, wyskakuje erorr) . Nandroidem też przywracałem i nic. Spróbuje poczekać, ale wątpie że to pomoże. po 10min dalej nic ;/
Bo-lerro 'wipe SD:ext partition''- to formatuje karte, a dokladnie partycje ext2, 3 lub 4 ''wipe SD:dalvik-cache''- to chyba jakas pamiec, albo cos w ten desen, nie wiem dokladnie co to 😛 Sproboj sflashowac jakis najzwyklejszy ROM - np. CyanogenMod 5.0.7, taki czysty od Cyanogena 🙂