Baksio Moj g2 ostatnio gdy niemam wlaczonych sluchawek, odczytuje tak jakby one byly co skutkuje brakiem dzwieku przy polaczeniach i sluchaniu muzyki na glosniku. Macie jakies rady?
othork było tak od początku? ---------- Post dołączono o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- sory nie doczytałem. a co ostatnio robiłeś z tel.
timb Mam ten sam problem. Telefon chyba musi wylądować w serwisie, podejrzewam że walnięte jest coś z modułem audio/usb. Problem powtarza mi się cyklicznie tak, że przez jakieś 7-10 dni telefon głupieje a potem wraca do normy. Doraźnym rozwiązaniem jest Headset Toggle Widget który pozwala na ręczne włączanie/wyłączanie słuchawek
kielo13 Mam to samo. Gdy odłączam słuchawki od telefonu zostaje ikona słuchawek tak jakby słuchawki były nadal podłączone. Dźwięków nie słychać. Muszę zrobić restart telefonu, żeby ikona zniknęła i wróciły dźwięki.
RaptoR1985 Też to miewam. Czasem pomaga delikatne wlozenie po czym wyjecie sluchawek z portu. Sent from my HTC Hero using Tapatalk
pathol1 Mam to samo. Gdy odłączam słuchawki od telefonu zostaje ikona słuchawek tak jakby słuchawki były nadal podłączone. Dźwięków nie słychać. Muszę zrobić restart telefonu, żeby ikona zniknęła i wróciły dźwięki. Jest jakieś rozwiązanie? To naprawdę denerwuje.
vadatajs Miałem podobny przypadek , ale mój bohater wpadł w zaspę :], jak można się domyśleć to było w tą zimę. Restarty , powrót do fabrycznych itp nic nie dawały, zostawiłem tel w domu obok kaloryfera ( tak żeby dokładnie wysechł ale się nie stopił ;p ). Po jakichś 8 godzinach wróciło wszytko do normy. Z tego co piszesz nosiłeś tel w mokrej kieszeni więc być może w twoim jak i moim przypadku problemem jest wilgoć. Spróbuj hero rozłożyć i po prostu poczekać ( ja miałem wył tel). Powodzenia