Accessories_4_You Czy ktos z forumowiczow dysponuje zaproszeniem na PT? Do tej pory jestem uzytkownikiem TL (500/330gb), odwdziecze sie zaproszeniem jak tylko bede takowe posiadal
Kalcio Na PT ciężko teraz o zaproszenia .... mimo że mam 1TB wysłane i ratio 3,5 to mogę sobie tylko pomarzyć o zaproszeniach. Niestety ......
[usunięty] na PT wyłączyli zaproszenia, chyba ze tylko vipy mogą, ja niestety jestem EU ---------- Post dołączono o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- aha w sumie teraz w faq przeczytalem, ze trzeba by smsa wyslac, wiec w sumie jest to mozliwe dla chcącego nic trudnego
jedker pickerr wlanie chcialem Cie pozdrowic z pt, bo gdzis mi avatar mignal na forum 😉 nie mam zaproszen tez :/ //pickerr: 😃:D
Accessories_4_You pickerr -> o co chodzi z tym smsem? wyjasnij prosze edto. Juz znalazlem, wiem jak to dziala. A wiec: Kto ma range PU i nie zrobi mnie w bambuko jak podam mu kod smsowy, tylko wysle to zaproszenie do mnie a nie do kogos innego? Pickerr? dobrze ci z oczy patrzy:)
[usunięty] z FAQ: By móc zaprosić kogoś na PolishTracker musisz mieć zaproszenia. By to sprawdzić, wejdź w swój profil i poszukaj wiersza zaproszenia, gdzie będziesz miał napisane ile pozostało zaproszeń oraz ile ich wysłałeś. Jeśli posiadasz zaproszenia, możesz kliknąć na link pozostało, który zaprowadzi Cię na stronę z zaproszeniami jeśli masz zaproszenia do wykorzystania. Jeśli nie masz zaproszeń, to jedyną możliwością jest skorzystanie z uslug Premium SMS. opłata 30,50 zł z VAT : X
Accessories_4_You Jak wysle ci ten kod smsowy to wyslesz mi zaproszenie? jakos przeboleje te 3 dyszki 🙂