zegaa Mam zamiar sprawic sobie ten kom wlasnie w abo w orange czy ktos wie co znajduje sie w zestawie ??...soft orangowy mocno pokrzywdzil koma ??
Ultima Wszystko jest na forum. Wystarczy poszukać. A co do zestawu to to co zwykle + karta 2gb i słuchawki.
zegaa wiem ze jest z tym ze co chwila ktos pisze inaczej takze juz chcialem dopytac sie konkretnie...a plyta jest ?? bo wyczytalem ze jej nie ma...
piotremis nie ma płyty....w pudełku dostajesz telefon,baterię,kabel USB,ładowarkę,zestaw słuchawkowy,instrukcje wraz z gwarancją, kartę 2GB włożoną w telefon...
kriss27 -telefon LG GT540 Swift -kabel USB, do którego doczepia się ładowarkę -plastykowe słuchawki -instrukcja (gwarancja w środku) -pusta karta 2GB Sterowniki można pobrać ze strony LG.
zegaa dzieki ale juz sie sam zdazylem zorientowac 😉...jeszcze jedno pytanie jak to jest z pierwszym rachunkiem w jakim terminie go dostaje ?...na strone orange pisze ze pierwszy rachunek 50 zl to ja mam go zaplacic juz przy kurierze czy jak ?? nigdy nie mialem abonamentu he...
kat_ek Nie wiem, ale prawdopodobnie tak. Oni nie rejestrują numeru jako takiego tylko wpisują nowy numer do swojego wewnętrznego systemu (np. po to, żeby jednoznacznie zidentyfikować Twój numer z Twoim nazwiskiem w razie kradzieży telefonu) i za to wpisanie biorą pieniądze. Zapytaj w salonie. Ja nie jestem pewien wiec nie chce wprowadzać w błąd.
piotremis Podobno można to ominąć kupując prepaid i później migrując do abonamentu - wtedy nie płacisz aktywacji 🙂
RazorPL Dopiero wtedy się ukaże tam oficjalnie? Dostałem dziś ofertę od nich, właśnie z tym telefonem 🙂
Pierre no to już wiemy co daje nam era : * telefon * bateria * ładowarka + USB * zestaw słuchawkowy * karta pamięci MicroSD 2 GB * instrukcja obsługi z kartą gwarancyjną.