Grzesieq94 Ja kupiłem z playa w kwietniu chyba to była tylko jedna czarna. P.s. Jak ktoś ma tylną zieloną mogę odkupić 😃
Webber a to nie było tak, że jak kurier dowoził od operatora to były 2 klapki? Nie, ja byłem w salonie i gość wyciągnął pierwsze lepsze pudełko. W domu otwieram 2 klapki czarna i czerwona.
Raps a to nie było tak, że jak kurier dowoził od operatora to były 2 klapki? Nie, przynajmniej nie w Erze pod koniec marca kiedy przedluzalem umowe. Ale fajna sprawa te dwie klapki, zawsze jak cos sie urwie to na zapas. Ewentualnie jedna do moddingu 😃.
Adeq zaobserwowałem na Allegro że jak ludzie pisali "prosto od kuriera" to były 2 klapki jak z Ery tak i z Play dlatego tak pomyślałem. W sumie to ja sam nie wiem czy mam 2 klapki, telefon dopiero w drodze, pudełko nie otwierane więc nie wiadomo... cieszył bym się z czerwonej klapki 😃 nadaje fajniejszego, bardziej młodzieżowego wyglądu czarnej Spice 😉
matiuszek A propo zielonej klapki: http://cgi.ebay.pl/for-Samsung-Galaxy-Spica-I5700-Case-Cover-Skin-Green-/190396698423?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item2c54870f37#shId Może nie klapka, ale też fajne 😛
Krokogator A mógłby ktoś przedstawić ową czerwoną klapkę na zdjęciu co nie powinno stanowić kłopotu 🙂 Na necie próbowałem znaleźć jakąś fote ale czerwonej nie znalazłem.
Kamil Zdjęcia czerwonej klapki znajdziesz na Allegro. W kategorii i5700 wpisz play (zaznacz żeby szukało też w opisach) i znajdziesz tam takie zdjęcia. Ją niestety nie mam takiej klapki, bo telefon mam z Ery, ale planuję odkupić od pewnego usera z forum. Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
Krokogator Dzięki kamil 🙂 Znalazłem jedno zdjęcie z tą klapką (szkoda że ofoliowana bo nie widać jej zbyt ładnie) i na własną prośbę zamieszczam :