Dobra, to ja mo偶e zaczn臋 od stwierdzenia, 偶e ROMy zmieniam do艣膰 cz臋sto i w kategorii tych opartych na andku 2.1 te 2 s膮 zdecydowanie najlepsze:)
superBad musia艂em nieco przygotowa膰 do normalnego u偶ytkowania. Zacz臋艂o si臋 od wysypu FC nawet przy wchodzeniu do ustawie艅. Ale z tym akurat zabieg z fix_permissions poradzi艂 sobie od razu. Co do wygl膮du to jest on mocno niestandardowy co np mnie si臋 nie do ko艅ca podoba艂o. Bateria trzyma艂a 艣wietnie po zrobieniu wipe battery stats. Np zaraz przed zmian膮 ROMU trzyma艂a mi 3 dzie艅 i by艂o jeszcze nieca艂e 30%馃檪 A zmieni艂em ROM, bo superBad zacz膮艂 mi jako艣 niefajnie przymula膰 i to coraz bardziej. Dodam, 偶e pr贸bowa艂em zar贸wno CC jak i swapu.
Teraz natomiast siedz臋 na Chromaticu i ten ROM to cudo. Szysbszy od superBad, wygl膮da bardzo fajnie, cho膰 nieco bardziej standardowo. W艂a艣ciwie natrafi艂em tylko na jeden bug (foldery. Wi臋cej w temacie w艂a艣ciwym), ale sprawa jest zg艂oszona tw贸rcy, kt贸ry zapewni艂, 偶e b臋dzie to naprawione. Jakkolwiek to zabrzmi, to osob臋 tw贸rcy r贸wniez uwa偶am za wielki plus, bo jego odzew na wszelkie sugestie czy zg艂oszenia jest w艂a艣ciwie natychmiastowe. Mam nadzieje, 偶e taka tendencja si臋 utrzyma.
W zasadzie mo偶na poleci膰 艣mia艂o obydwa ROMy, ale osobi艣cie bardziej pasuje mi Chromatic i tego b臋d臋 si臋 trzyma艂馃檪